Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 28, 2012

panic.attack.

just nak share short story.
panic attack! hahah.. aku terkena panic attack 2 hari ni.
bukanla attack sangat...tp sgt panic ok. 
at first - perut aku sangat sakittttt. mcm bloated sangat then memulas. terus teringat sesuatu. 
then - demam. aku demam malam. rs seram sejuk dan nak berselubung jek. terus teringat sesuatu. 
then - check jadual.. aik? nape aku tak period lagi nih??
PANICCCC!!
uish.. otak dh pk memacam. mcm mane kalu aku pregnant?? uwaaaa...xnak!!!! fieras kecik lagi.. dan aku mmg tak mooooooooo!!!!
utk pengetahuan - belajar dr ketelanjuran 1st pregnancy, this time i use protection ok. so, aku rs first thing aku buat kalu aku pregnant aku gi saman c***** company tu dulu!!


so..petang smlm pegi bli pregnancy kit kat guardian. nak test malam - uish, orang ckp baik test pagi2. fine. 
pagi2 arini aku test. yeyeh!! im soooooooooooooooooo not pregnant! gelabah je ko um! tp teringatkan ms first pregnant, memula nampak 1 line je pastu dalam 20 seconds br 2nd line appear.. terus aku tunggu lagi sebelum yeyeh lagi. ok.. rsnya dh 30 seconds, xkuar gak 2nd line, so aku tak pregnant. ok yeyeh! (slow je yeyeh sbb mata masih mengerling kat test kit tu bg memastikan yeyeh aku bertahan!) 
ms mandi pun.. kejap2 aku tengok lagi test kit. omg! ko sangat fobia umliyana!! bengong sungguh.
 google image ya!

cik mila cuba sedapkan ati aku.. xpela kalu pregnant pun. tuhan bagi rezeki.aik.. bukan awak pun yang pregnant cik mila oooiiii!! mula la dia ckp.. cuba awk bygkan kalu anak kite yang kedua cumel mcm fieras, baik mcm fieras.. saling tak tumpah mcm fieras? itu perkara berbezala cik abang.  cuba bayangkan perut saya br je pas kene belah.. pastu tetibe pregnant lagi, tak smpai cukup 9 bulan jahitan lama merenggang mcm mane? (ini kisah benar ok. ade adik ipar member mengalami kejadian ini) uish..uish..


pape pun ,i confirm tak pregnant setakat kini. tetapi kejadian gelabah ni membuatkan saya confirm nak amek implan tu. tak mo panik2 lagi pasni. :P


bye. 

2 comments:

armouris said...

terjumpa info ni, pasal demam…. sharing is caring :) - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah

Duyung Cun said...

Hehehe panic sungguh....