Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 14, 2012

k.r.e.a.t.i.f

just nak share salah satu bende yang best bile jadi ibu - kita jadi KREATIF!!


- kreatif reka lagu untuk hiburkan anak..siap dgn rap skali!
- kreatif buat susu smbil dukung anak..
- kreatif untuk buat tarian dukungan baby..mostly i will dance tango with fieras!!
- kreatif buat pelbagai bunyi binatang!
- kreatif menyusun segala harta benda fieras supaya muat dalam satu box!
- kreatif mengeluarkan pelbagai idea supaya si anak stop menanges!


semua tu.. buat aku rs bangga ngan diri sendiri. kamu mcm mane plak??? ade anak buat kamu jadi..... ?

2 comments:

didi said...

Dah jadi macam badut kan? Hahaha
Tarian sambil dukong memang dari lahir2 telah ku choreograph kan. Zapin ada, hip hop ada.

Bunyi-bunyian binatang tu dalam kereta adalah satu kemestian supaya dia tak boring. Kadang2 sampai sakit tekak ok?

suhana azlin said...

haha those were the days...

nanti anak korg dah besar dah pandai bercakap korang akan lebih tercabar utk lebih kreatif cari idea nak menipu, tipu sunat okeh...white lies kata omputih...

dah tu kalau smpi kul 11 lebih x nak mandi leka main dgn rambut merebang harusla kena tipu dgn mama kan? ;P