Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, September 15, 2011

set.bersalin.

soklan jap! 
although i'd try my best prepare everything for my son - im prepare nothing for myself. 
so..sy nak tanya..set bersalin apa yang okey? 
i have few in mind..tp as usual..bende ni first time kan? so... xtau apa yang bagus. mcm nak try and error je. tp bile tgk harga dia..mak aiiiiii!! xjadila nak try and error. 
sy baca review kat internet.. so far sy boleh conclude kan adalah :
- Nona Roguy (NR) - yang ini review ckp ok dan bagus sbb membantu kurangkan berat badan dan buat jadi bertenaga. 
- Jamu Mak Dara (mcm byk sikit itemnya termasuk mandi lulurla.. lotion badanla.. compare dengan NR. dia pun provide tungku ngan bengkung)
- leesa formula - set dia lengkap. compare dengan NR.. dia siap ade tungku dengan bengkung sekali. siap ade.. air ikan haruan tu untuk merawati luka dalaman. 
- Amway - orang ckp bengkung dia sangat bagus. harga dia pun setaraf leesa formula je.
- Sendayu Tinggi - harga dia mahal gak. mcm NR gak.. leceh sket sbb makan semua bende tu berjadual. rawatan untuk tempoh 60 hari. bengkung dan air ikan haruan dijual berasingan. :) 
- salindah - antara paling lama dalam pasaran. tapi biasanya orang akan start makan salindah sejak pregnant.. bukan after bersalin br start makan. 


ade idea tak? mila risau sy tak bli2 lagi. mungkin sbb dia takut sy terbersalin dan sape lagi nak belikan bende ni selain sy je pilih sendiri? dia kompem akan kompius kalu kene pilih sendiri. :) 


please share some info ok? 
thank u guys!!

2 comments:

Fasha said...

i vote for NR! hehe. sampai skrg maintain mkn pil dia tu. kat bidanbersalin.blogspot.com murahan je yang, 290 per set

Anonymous said...

leesa formula!!very practical..senang nak handle..plus,tak comot..hehehe..