Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, September 30, 2011

gift.for.him.

hype peeps!!
saya masih lagi telus bekerja di sini. :) mmgla sedang menunggu hari tapi since doc ckp due date saya 23 october.. sy rasa mcm lama lagila. kerja kat ofis pun masih banyak. :P
anyway.. besday cik mila saya 11 oct 2011 ni.. huhu..saya dh kekontangan idea nak bagi dia apa. dia ckp..dia tak mau pape. maybe sbb tahun ni je.. saya dah bagi dua hadiah. 
wallet ngan handphone. ala..bukan handphone mahal pun. Samsung ACE tu jek.. bukanla baik sangat sy duk belikan dia hadiah tapi... wallet dia tu sy naik sakit mata tengok. dah koyak situ sini. dia malas nak ganti sbb dia ckp boleh guna lagi. hah.. yang handphone tu, setiap kali cakap ngan dia, saya dh mcm orang pekak. hah? apa dia mila? tak dgrla.. setelah sekian lama bersabar dengan situasi memekakkan diri, saya pun belikan dia handphone baru. 
nyesal plak beli handphone tu awal2.. kan dah tak tau nak bagi ape skang ni. 


so..korang ade idea tak?
xmo perfume.. sbb dah dua kali asikbagi dia perfume je. 
nak buat romantic dinner..bile perut memboyot ni rs mcm tak leh nak romantik plak. hahah
nak bagi jam tangan? cik mila tak suka pakai jam..
nak bagi cincin? cincin kawen dah ade...
nak belikan sport rim baru...huhu.. banyak giler belanja!
nak beli frame dan bubuh gambar kitaorang? dah buat dah..
nak bagi bunga? heheh.. dah buat dh mase anniversary tahun lepas. deliver kat office dia.. :P
nak buat photoshoot? dah buat last week..
nak belikan DSLR?? huhuh... tak cukup duetttt.. :(

toooloooong..bagi idea. umliyana dah kehabisan idea. :(


2 comments:

thesweetlittlecat said...

Kasi baby awak jerk.... Hadiah belated! :)

ummphs.. said...

hahah...skali dia kuar same besday dgn abah dia.. :p