Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 26, 2011

m.o.o.d.y.

lately ni mood saya tak menentu. :( 
mungkin sbb hormon saya (best kan? selalu leh salahkan hormon!hihi) atau sbb sekarang ni 'in middle of crisis'. so.. sy jadi tak tentu arah sket. tak leh fokus kat keje.. xbley nak stay kat umah.. xtau nak pegi mane lagi. :( 
bile umur my lil' caliph ni dah 6 bulan 3 minggu..( yup..kejap je kan? tup2 tgk perut dah mcm makan watermelon sebijik! :P) saya baca kat internet - baby kita dah start boleh rasa apa yang kita rasa. so.. sy sebolehnya cuba nak jadi ceria.. happy je. supaya baby saya nanti seorang yang ceria! :P sekarang ni bile cakap ngan dia.. rase mcm dia betul2 dengar sbb dia akan bagi respons dengan menendang atau move sket. (bile dia move sket2 tu sy bygkan dia spt tgh kepoh2 nak tau apa lagi!hihi) 
cuma susahnya sekarang nak jadi ceria. kan sy cakap 'in middle of crisis'.. so emosi tu kdg2 tak menentu sgt. most of the times - saya sgt down. sy mcm ok..bile ade keje nak buat. so, kat ofis saya cari keje untuk buatkan diri sy sibuk, kat umah sy cuci toilet, basuh baju kemas barang2 saya.. just untuk pastikan diri sendiri sibuk.  sy cuma risaukan baby je. bile umi dia stress mesti dia lagi stress kan? especially bile umi dia pg rajin2 terbongkok2 cuci toilet. huh!
takpe..bile stress kita leh gi makan tutti frutti lagi! caiyok2 umliyana!
satu benda yang sy perasan bile sy ade masalah kan - saya akan selalu rasa nak balik JB. sejak saya kat uitm dulu. bile ade masalah je.. sy rase mcm balik kampung je leh buat saya tenang. agaknya sbb tu kat movie org suka buat citer..asal frust bercinta je balik kampung. hihi... mungkin sy suka nak balik kampung  sbb balik kampung, ade hakimi dan aiman. yang akan full kan otak saya dengan melayan dorang. hmm.. rase nak cuti je ni. otak saya dan hati saya memerlukan rehat. 
sebenarnya saya tak tau nak taip ape kat sini. sy ade probs tapi tak leh share. so.. sy cume leh share rase seedey... dan biul ini. :P dengan harapan saya akan ok. sekarang ni pun lunch. saya tak de selera nak makan. sy tau baby sy perlu makan.. tp seriously, sy tak leh nak makan. :( 

you problem ~ pegi jauh-jauh! cet!

No comments: