Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 16, 2011

p.i.c.k.n.a.m.e.s



helllooo peeps!!
arini sangat bangga sebab dpt balik awal..dan tak perlu masak. hanya perlu tunggu cik mila bwk saya ke subway!:)  
arini my lil' caliph sgt aktif menendang ye. especially bile umiey dia stranded kat miting dr jam 9 smpai jam 1.30 okeh! dia dh jadi mcm umiey dia yang menyampah gile ngan miting. 4 jam beb.. miting ape smpai 4 jam? nak mampuih? uish..manela ibu dan anak ni tak menendang. :P
sy teringin skali share jantina my lil caliph di sini tapi.. nanti dulu ya. sy kene bgtau parents sy dulu.. parents in law dulu.. br leh share. :) 
anyway - tau tak part ape sy rs paling best mengandung ni selain drpd rase baby sangat gerak2 ngan tendang ni? yeeee... part pilih nama!! saya sgt suka. sy belek buku 3000 nama untuk anak tu kan beberapa kali but then tak boleh decide nak nama anak ape. salah satunya sebab sy ngan cik mila tak sependapat bile bab namakan baby ni. hihi..  well mempunyai sikap umpama langit dan bumi ni - bab pilih nama anak takdela mudah ye. :)
mcm2 nama sy terpikir.. nama artis je tak bubuh. haha.. cik mila bukan seorang yang akan fikirkan nama anak.. tp dia pk bile sy cadangkan nama. dia akan ckp "yes" or "no". sangat bossy kan? hehe
smpai skang takde idea lagi. so.. bile borak2 ngan baby just panggil dia sayang je. sbb tak tau nak pggl nama dia. kakak sy ckp dr dalam kandungan kene belajar panggil nama dia. tapi mcm mane mau panggil bile ngak tau nak bagi nama ape kan? hihi.. ade idea tak? tp korang tak tau jantina dia lagi kan.. mcm mane nak bg idea kan? sengall..
takpe2.. nt sy bgtau.. bg idea sama2 ok? :)
anyway - just nak share. tempat baru ni sy tau bos sy horror. tp xtau nape.. sy rase sy ok kat sini. sy rase.. mcm jauhhhh dr tenang dr tempat lama. :) syukur alhamdulillah kan..? 


ok. nak ready pegi subway!!


1 comment:

Eja Videl said...

heheheee....aku nk bg idea nama anak ko bley ummm..kuikuiikui..byk ni...hihihi