Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 15, 2011

hari.hari.saya.



lama gedegek tak menaip pape kat sini. memula mcm takde idea.. then takde mood.. then lama2 mcm malas jek. dan memandangkan arini cik mila sy balik lambat dr ofis sbb aktiviti kuruskan badan dia.. sy pun melepak kat ofis.. dan bercadang meng hupdate blog sy ini.
memula saya nak buat promotion ye kawan2 : sila melanggan citer THE GOOD GUYS! hahah.. anak tom hanks berlakon. anak dia berlakon mcm bapak dia jugakkkk! selamba .. dan sy suka. :) ade kat channel 710 Astro tiap2 hari kul 10 malam. sila tengok ye!
hari2 saya adalah sangat menjemukan dan sangat stress. tau kan yang sy sedang tanggung kerja unit kompetensi (mcmla aku tak cukup byk keje nak ditanggungkan?) .. punyala stress smpai sy mimpi ketua unit kompetensi yang sy tgh tanggung kerja dia tu dh balik dr DPA!! bangun tido terus rs bersemangat. yeyeh! rozhana dh balik.. dalam 10 minit gakla br aku proses yang itu semua mimpi! cettt!
kemudian last week.. sy mimpi cik mila kawen lagi satu. dalam mimpi tu cik mila bukanla nak kawen ngan minah tu tp terpaksa. dia tak duduk pun ngan pompuan tu.. tp peliknya sy ni ha..yang suh dia pegi balik umah madu saya. (cet! baik sangat kunun!) pastu sy terjaga.. sy masih ingat tu realiti pastu.. tgk cik mila ade sebelah siap ckp "arini turn aku kot.." pastu sendiri rs sayu sbb br ngandung 3 bulan dh kene madu. dalam 10 minit mcm tu.. br sedar tu mimpi, terus tepuk cik mila suh bangun! mamat ni cari pasalla masuk mimpi aku! hahahaha.. terus teringat sindrom faie. uish..uish.. faie tu okla dia lembut. ble mimpi bukan2 pun just tepuk che2 pastu nanges sendiri.. kalu sy? selamat cik mila tu sy jatuhkan dr katil! br puas hati..hahahaha
satu bende best sy perasan ble sy kawen ni kan.. sy perasan yang sy suka masak. bukanla tiap2 ari.. tp mood nak masak tu selalu ada. cuma minggu ni je pemalas tu datang berjela2.. hahaha.. kadang2 bukanla masak best sgt pun. nasi goreng je pun.. kangkung masak belacan je pun.. tp sy rs mcm seronokla. mungkin tak seseronok cik min, cik didi, cik yanti atau cik lin.. tp sy sukala. kadang2 tu teringin nak masak je terus msg min tanya resepi. :) 
dan yang sy pelik... sy tak teringat pun mcm mane suasana sy bercinta ngan cik mila. mcmla 3 tahun bercinta tu takde makna. :P seyes beb. ianya mcm DPA. sy tak de pun teringat apa2 kat DPA.  rindu ape tah lagi. mungkin sbb ngan cik mila..suasana skang pun masih mcm bercinta kecuali part cik mila jadi sangat dominan la.. :P
okla..rsnya nak carik jambu kat pasar malam. :) jumpe lagi bile sy rajin nak hupdate! :)




2 comments:

suhana azlin said...

haha rasakan penangan status wifey and mummy to be, tetibe je eh esok nak masak apa eh? selalu tu fikir esok nk makan kt mana.. =P

ok la tu um..agaknya baby girl kut suka masuk dapur hehe..beshnye kalau girl sbb selalu ikut muka ayah, so mesti cute..anak lelaki pulak kalau ikut muka ko mesti encem =)

pape pun take care ye, makan byk minum byk exercise pun mesti byk...tensen je jgn byk2 =P

fai3 dealova said...

chomellll....kire mimpi tu br episod 1 kah?....hapdet sme mimpi ko taw..(aku jamin ade lg)..ngee..

bagusla ko rajin ke dapur..sementare mmg xde morning sickness ni...dan mood 'mencube' tgh menjadi2...masaklah dgn gumbirenye...;)

jg diri ye...skang ni ramai org demam..musim kot..ibu mengandung ni payahnye ubat terhad...hoho..aku ni pon xbaik lg...

;p