Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 8, 2011

wedding.dress.

ingat tak ble sy citer pasal sy jumpe baju saya berkenan kat wazira collection.
and actually we already pay the deposit. menanti dengan sabarnya untuk pkai baju tu.
tapi saya berdebarla. saye saje2 google-ing carik butik ni.
gediks jek. saje nak tengok kot2 dia ada baju baru. :P
tapi sy tak jumpe pun website dia. actually ia cuma ade facebook yang dah berkarat tak hupdate. hihihi.. anyway - saya jumpe beberapa komen tak enak pasal butik ni. ade sorang tu siap cakap smpai ke cucu cicit dia nak war2 kan how bad the boutique is. huhu.. ade yang ckp butik ni suka suki tukar baju last minute kalau dia terpaksa cater somebody yang lebih kaya dan berpengaruh. and nak dijadikan - butik tu penah call sy tanya kalau sy nak tukar baju sbb dia tak sedar tarikh sy book tu clash dengan someone else. and dia ckp orang tu yang tempah dulu. after an hour dia ckp tak jadila. dia maintain bagi baju tu kat sy. uish.. biarpun dia ckp mcm tu, tak leh stop risau.
anda tau bile kawen anda hanya lagi 21 days - pelbagai kerisauan yang timbul. risau psl majlis tok sah cakapla apetah lagi dress yang kite harap akan nampakkan kite cumel. :P dan saya adalah jenis manusia yang selalu kene ade backup plan. maybe sbb kerja sy memerlukan otak sy sentiasa ligat cari plan A, plan B plan C. tapi.. kalau tetibe ade masalah ngan baju saya seyesly sy takde back up plan. sbb hati sy mcm cuba ckp saya je menakutkan diri sendiri. sebenarnya takde ape pun. 
katekan mmg ku gedik menakutkan diri sendiri. :) biasela..kan? cold feet kot. cet! :P 
ntahla..lately ni rase risau. tak nervous. risau. takut apela jadi mase wedding ku nanti. rs mcm kelamkabut. mcm nak buat something tapi xtau buat ape. instead of buat pape - sy lebih jadi risau.nape org lain sy tgk busy jumpe mak andam arrange for wedding tapi diriku - lagi sibuk kat ofis dari sibuk prepare kawen. apela sengal umliyana ni kan?
okla.ini hanyala kisah umliyana bakal pengantin yang sedang mengong. :)


2 comments:

cik nurulain said...

chill jela k. opinion org tak sama. jgn biarkan kata-kata org frightened u. nanti susa lak. i pun penah tp bkn psl wedding la. i dh book 1 hotel ni. tiba-tiba terbaca review psl hotel ni kt site yg i book tu. teruk gila review dia. berbau la, apa la. tp bila i pg turns out ok je.

so, chill je.

cha said...

harap2 sume akan berjalan lancar insyaAllah ;)