Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 28, 2011

two.days.left.

lagi dua hariii?? cuak giler ni beb!
cet! takdela. berdebar jekla.:) 
ini kisah lagi dua hari cik umliyana sebelum bergelar puan ye. hihi.. tak mo! nak cik jugak! :P
arini : beli goodies untuk bebudak. then pegi kedai printing sebab nak print pic utk letak kat photo stand. memula gambar sy bagi tu kecik sgt - then sy mintak afnan email kan yang original size baru ok sket gambarnya. yeyeh! gambar sy jadi comel. uish.. masalahnye gigi-biru laptop ni problem. so..xdapek nak share gambar yang telah siap diframe. pape pun sy amek gambar ini :


sy printing ni kat kedai print GULAM @ larkin. sesape anak jati JB - kompem kenal kedai Gulam ni. dari kecik anak kedainya smpai bapak gajah besarnya! abang yang layan kerenah sy tu sangatla baik dan penyabar. staf kedai dia yang lagi satu tu pun melayan je tolong letak gambar yang siap print dalam frame. suka sangat! biarpun br kenal sy terus jemput dorang ke majlis kawen sy di Jubli Intan nanti. haha..excited!
then sy pegi kejap ke Mai Beauty Spa @ Angsana. nape sy kompiden pegi sini? sbb sy baca review fasha. plus sy tak tau spa mane lagi kat JB ni. maybe ade je kat tempat lain.. tp sy ade mase 2 hari je. dan survey banyak tempat bukan satu option yang sy nak buat! :) kat Mai Beauty Spa tu - pekerja dia nama NANA mmg sangat peramah. marketing skill awak memang bagus.keep up a good work! ceh! tapi betulla. dia explain satu2 ape dia lulur, masker, body bleaching, jacuzzi etc..  biarpun sy setuju untuk pegi SPA dia esok- tapi sy sebenarnya risau. bukan risau. segan. sy segan dengan orang yang nak tolong mandi lulur ape bende ntah. masker tu lagi. wey..buat bende tu semua naked kan? uishhhh.. gilerla. sy super duper segan!! tulun!.. sy tak nak buat rasenya tapi ini jekla time sy beralasan untuk ke spa. waktu lain? malas jekk. then sy rase sy betul2 perlukan sesuatu yang boley buat sy relax.. tenang... setelah pelbagai bende buat ketabahan sy seakan hilang. (mcm ayat novel la plak!) - kesimpulannya sy setuju la pegi Spa ni. tp memandangkan kosnya agak lari sket dr bajet, sy terpaksa mengetepikan niat sy nak buat hair treatment. takpela.. i pakai tudung pun. (ayat sedapkan ati!)
then sy jumpe fizah.bestfriend sy dr kecik juga. dia nakbelikan sy adiah kawen dan mintak sy pilih kat Jusco Tebrau. kan best..kalau ade org kaya datang, ok..pilih je pape,saya yang kaya ni belanja. hahaha..*berangan*.anyway - i cant pick any gift since semua adiah sy nak lebey budget kawan sy dan sy rase bukan skang untuk sy topup if tak cukup.. then fiza just bagi sy voucher jusco. kau belila ape yang kau nak.. sayang dia kan? hahaha..
huhu,, lagi dua hari? biar betik kau ni umliyana..dh nak kawen?? kan best sy tido..dan bile sy bangun, i already be married to mohamad fahmi saya? hihi..*berangan banyak lagi*.
esok spa?huhu.. wish me good luck. dan harap2.. sy tak meroyan nak kuar dr spa tu cepat2. hahah


7 comments:

cik nurulain said...

um...gulam mahal la um...ain da biasa kena kat situ. nape tak print kat angsana je...tgkat atas..huhu..

best nya dia. lagi 2 hari je.. :)

Lieya said...

hahaha rase mcm lawak pun ade bace N3 nie. Welll gulam sape x kenal. mmg top printing kat larkin ha ha tp lama dah x ke situ, zaman sek2 rajinla... anyway goodluck for the spa. ekekeke nnti jgn lupe hapdet, best ke x best. and congrats of your wedding. MENDEBARRRKANNNNNNNNN

Myrilicious said...

gud luck awk.. semoga selamat menempuh hari bahagia... sya mendoakan kesejahteraan dan semoga kekal dah bahagia hingga ank cucu

suhana azlin said...

babe,aku mendoakan dari jauh je lah ye..sob sob...cedih lak x dpt join, kalau x sure dah on da way gi jb nih...boleh singgah utm kesayangan kami (refer to me and kamal) hehe...

papepun, just relax di spa itu..tp aku rasa mesti ko rasa wey cepatla habis..hehe..mcm aku gak dulu buat pakej pengantin kt spa, lama sgt rasa nk tolong je dia buat manicure haha =P

Qaseh Qidzizie said...

Hi Um...
Sori tak dpt dtg wedding Um **Um jemput blogger kan :p**

Ekceli teringin sgt nak attend tp apakan daya...sy masih di kl..huhu

neway..congratulation...mesti berseri2 coz dah pegi spa hahahah...

nnt review n upload pic wedding k..can't wait... :)

Anonymous said...

kesian... gambar u tak cantik semua... maaf i harus jujur... i tak rasa u pilih photographer yg betul... sayang sekali....

ummphs.. said...

anonymous : preference orang berbeza2. sy rase gambar sy cantek.:) and u find it otherwise.. tapi takpe. yang penting sy suka! :)