Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, January 23, 2011

s.i.x.days.l.e.f.t.



enam hari lagi? sudah nervous ngak umliyana?
huhu.. tak sempat nak nervous. whole weekend spend @ office. cuba memastikan keje2 semua siap before pulang bercuti kawen. 
firstly - thanks to cik An yang berkongsi ilmu tentang larangan brazillian wax. so.. sy decide tak buat brazillian wax itu. tetapi masih nak buat yang full leg wax. kalau buat full body pun ok gak kan? sy decide buat kat apronbay. ini sebenarnya untuk jimatkan masa sbb sy kene One Utama nak amek handphone sy yang br siap direpair. so alang2 kan?
then soklan bonus untuk bakal pengantin JOHOR - saya nak tanya anda tau tak ape itu doa pengantin? tok imam yang nak nikahkan sy dan cik mila tu awal2 dh ingatkan untuk soal cik mila doa pengantin. glup! kitaorg penat survey kat tenet tapi tak jumpe pun doa pengantin tu. please.. anyone?
semalam merupakan first day sy tido di rumah baru. itu pun ditemani kawan sy noriah. niat tido kat umah tu sbb nak siapkan keje yang tak sempat nak siapkan kat office. rase lain tido kat umah baru. dan barula rase berdebar nanti sy duk serumah dengan lelaki. uwaaaa!! suasana dh tak sama mcm duk ngan sewa ngan cik min atau house mate yang lain. boleh ke sy nak pastikan rumah sy teratur dan dalam keadaan yang menyenangkan setiap masa? uish.. cabaran beb. bley ke sy jadi wife yg baik ni? sudah sedia kah umliyana? huh! yang itu buat sy berdebar! cet! hampes btul. menakutkan diri sendiri ini.. :(
ok. skang br saya berdebar. lagi 6 hari? nape bukan lagi 6 bulan? cet!


1 comment:

thesweetlittlecat said...

mila kena ready gila2 nak kawen ngan org Johor! hehehehe... ms abg I kawen dgn my SIL (Johorian), nak jawab soalan je sampai 1 jam, berpeluh gaklah... tok kadi Johor mmg selagi boleh nak tanya semua soalan.. hehehe.. its good lah tp sampai bridegroom pun jd gabra..

all d best to u n Mila.. :)