Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 31, 2011

quick.update.

alhamdulillah - akhirnya semua berjalan dengan lancar. even hujan lebat (banjir je belum area tu) ramai gak datang kenduri saya!
saya nak tulis pepanjang - tapi sy nak bwk chauffeur saya massage dan belanja makan NANDOS kerana sudi melayan saya da kehendak2 sengalnya. kire upahla kan?
will upload pics later ya! :)

4 comments:

MIZZ SUE said...

Alhamdulillah..

Renee Meow said...

congratz dear..!!! sorry cant make it..jauh.. i dah tgk ur photos kat fad manaf's album,sgt chantek!!! beshnyer photog fad manaf.. nanti review ur wedding tau.. :)


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

ummphs.. said...

mizz sue : alhamdulillah..
renee : thanks! nanti akan ku review ok. :) renee datang belah hubby i la. cik mila ckp dia kenal encik meow u. :)

Anonymous said...

Wahhh busynyer sampai tak sempat lagi dah update blog ye. Busy buat apa agak2nye? Selamat Pengantin Baru