Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 6, 2011

p.r.e.-.w.e.d.d.i.n.g.i.d.e.a.s.

ok. skang mood pre wedding ideas.
sementara tunggu sistem akaun sy ni ok semula- sy hupdatela blog kejap.
semalam - sy tanya psl pre wedding ideas kan? anyway - sy dapat a few feedback which is THANKS AAAA LOOOOOT! :)
seyes - korang mmg kreatif!
setelah memikirkan sedalamnye (sedalam tangki kat umah mak sy!) - saya telah me-list-kan beberapa option. antaranya : 




i. posing kat colmar, bukit tinggi. 
 idea ni sy agak suka. sbb sy mmg sangaaaaat sukakan suasana kat colmar bukit tinggi. ( in fact pre-honeymoon saya kat sini!). and gedik2nye pkai baju somerset bay (mcmla kau ade baju ni ye tak umliyana?) - cumel2. :)




ii. amek gambar kat tempat busy - spt pasar malam, dan kite pkai dress and cik mila pkai kot maybe. then orang lain semua kite jadikan kaler sephia cume kite dan cik mila je kaler bright. leh imagine tak? smart2. sy leh imagine gambar tu kompem jadik cantek dan meletop! :)



iii. amek gambar kat stesen keretapi atau KL sentral maybe. maybe gambaran dia akan sama seperti item ii. 


iv. and lastly - gambar kat Zoo. katekan ku pelik tapi ku suka ZOO!! :) yang ini sy tak jumpe lagi org amek gambar pre-wed kat zoo. :P


option saja lebey.. decide pun idok lagi. kejap..kejap.. sy perlukan masa bertenang. kakak sy cakap - "kau ni skang asik pelupa jekla. byk makan semutla tu!" - uish, hidupku tgh huru hara ni tau! tak sbr tutup akaun ni. nak tarik nafas lega sket sblum other disaster continue.! :(


5 comments:

Fariza said...

lg suka bukit tinggi.
ada suasana romantis gitu.
hik3

Qaseh Qidzizie said...

kat zoo pun bestt...hehehe..
tak prnh ade org buat pre wed kat zoo..Mesti different from others kan..cool!!!!

Bukit tinggi memang bestt...
Vote for B.Tinggi laa... :)

Tak sbr nk tgk gmbr pre wed u...:p

Anonymous said...

pre-wed pada masa2 berbeza, pg, ptg, malam, di tempat2 berlainan, dgn pelbagai props. tak kira tempat, kalau props menarik, cantiklah gambar tu.

buat kat bukit antarabangsa or bkt ampang..nampak view kl yg menarik..full of lights at nite.. mcm life korang berdua yang full of lights juga.. takpun kat highland towers ke ;)

cari kawasan yang ada itik/angsa yang free, bukan dlm kandang mcm zoo.. melambangkan life korang yang free..main2 ngan itik2 tersebut.

tepi pantai masa sunset. sungguh menarik.

cha said...

sume idea pn menarik :)

ummphs.. said...

fariza : kan? lokasi dia dh cukup menarik dah. :)

qaseh : uish.. ni dah 2org vote bukit tinggi? idea tempat bz tak menarik eh qaseh? kamu ble buat pre wed?

anonymous : tepi pantai.. hmm noted. akan dipertimbangkan.

cha : heheh.. idea b2b jugak bagi. :)