Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 24, 2011

five.d.a.y.s.left.

salaaaam! 
uish penat giler ni. br je balik dari office. jam 10.30 beb baru smpai umah. penattt giler. smpai rase tak leh nak tido. (tipula! bley je nak tido!)
td tempat keje mmg cam haram gakla. sy betul2 dapat buat keje jam 4.45 petang! pagi tu dh meeting tapi petang tu ade org datang nak diskus something and telefon berbunyi tanpa henti! sungguh depressed. bunyi handphone lagi.. bunyi tepon office. bisa gile! then bile angkat ade jek soklan bonus :


caller : aik tak cuti lagi? (ler..dah tu hang tepon opis ku nape?)
caller : bile nak start cuti ni? 
caller : uish.. bawak2la bercuti um. (kang sape nak buat waran utk korang nih?)
seriously..mmg tak leh nk cuti ngan aman! 




nway - gambar pre-wed sy dah siap! tapi tak dpt nak tunjuk byk sbb OP letak sket je kat blog dia. so.. sy pun bole bagi post satu jek kat sini. my faveret pics!
kakak sy gelak. sebab dia kata "kalau berdiri je, amirul pun tau buat" hahah.. itu mmg trademark OP saya. amek gambar statik. sy  mmg suka pun. bukan semua org tau amek bergambar. setakat senyum taula kan? pape pun sy puas hatila. :)
lupe lak.. td bridal KL kol suruh amek baju bertandang dalam minggu ni gak. uish! mana sempat nak buat kan? dia ckp sbb minggu depan dorang tutup one whole week. cet! so.. rasenya rabu ni mmg rushingla. pegi OU, shah alam then kene pegi melawati. balik petang2 jugak nanti ni.  dan sebenarnya umliyana cuma ade 2 hari je kat JB untuk settlekan apa2 yang patut. cet sungguh! 
ku risau ini.. bunting ku tidak siap lagi. huhuhu.. mcm mane ni... :( sempat ke?


*5days??*

5 comments:

miss eGie said...

debar x?? huhu~

Renee Meow said...

4days to go...mesti excited kan? jgn stress2 kay.. ;)

ur tagged.. checkout my blog yea..(kalau sempat ler, phm sgt mesti tgh bz kan skang..)hehehe.. daaa ;)

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

eka said...

good luck!!
:)design ke belum? kalau printing, amik satu hari aje.

Qaseh Qidzizie said...

Nyorok dlm gmbr eh?? hehhee...
Dag dig dug!!!!!

ummphs.. said...

mis egie : br la rase debarnye. sebelum ni berlagak! :P
renee : hihi.. i.allah tak stress sbb akhirnya dpt cuti. nanti org tgk blog kamu ye!
eka : thanks! :) tula..hopefully sok siap!
qaseh : psiko ni.. hahaha