Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 13, 2011

finally.its.pre.wed!

yeah!
pre-wed sy settle. :) sy suka! 
kisah disebalik pre-wed : cik mila suh sy tido awal. sbb dia tau mcm mane liatnya sy nak bangun pagi. so..kul 10 sy dh tarik selimut. tak ngantuk ni tapi layan jek - akhirnya terlelap. jam 12.30 cik mila kol saya!! terus terjaga. ingatkan lepas tu bole tido.. jangan harap!! sy tido akhirnya jam 3.50 pagi!tension tau sy ngan cik mila. jam 5.45 sy dah bangun tido. gile.. ngantuk tok sah cakapla. bile ngantuk kene minum red bull bile minum red bull - sy sakit perut. hah.. kan dah berjangkit!sengal betul. 
akhirnya sy pick cik mila jam 8 jugak. jem lagi kat sg besi tu. last2 smpai kat colmar lebih kurang jam 8.40 mcm tu. sib baik OP sy jugak br smpai. awal a few minutes dr kami. 
sy harap sy dapat share few pics tapi - gambar semua kat OP lagi. kompemla kan br amek pagi tadi. 3 jam ok photoshoot. paaaaaling lama sy dengan kamera. sib baik - OP sy takde suh sy lakonan ape2 kat situ. kebanyakan image sy cuma perlu diri tegak - pandang kiri pandang kanan. hahahhahaha - i like! :) 
ade insiden lawak gile. kitaorg lepak kat satu bakeri tu. kire mcm nak nampak suasana minum pagi.. sy ngan cik mila pun order teh o panas dengan pastries. bile bagi cawan - sy pelik nape cawan ni besau dan dasar dia yang sangat cetek. sy ckp " cawan je besar tapi sebenarnya pendek! "
pastu.. sy tengok byk gile daun teh dalam air saya. disebabkan itu sy pun terus keluarkan daun2 tu. ntah mcm mane br cik mila perasan yang cawan tu bersekali ngan penapis. siut jek!
patutla dasar dia cetek je.. rupanya sy kene angkat penapis tu untuk minum air.  terus gelak gile sbb telah menunjukkan diri sendiri sengal dan tidak sofisikated langsung. kalau cik min nampak ni kompem dia geleng kepala! uish..buat malu kaum!
papepun - sy enjoy ngan sesi tadi. OP sy dengan assistant dia sangat baik dan lawak. memandangkan kitaorg ni kaku - dia bykla bagi tunjuk ajar. yang lawaknya - cik mila sebenarnya bukannya kaku. tapi sbb tunang dia ni mmg hampes - dia pun terikut sekali. 
nanti kalau OP sy dah tag kat fb - kompem akanku letak satu kat sini!


huhu.. esok keje!! :(

3 comments:

thesweetlittlecat said...

mesti chumel! sila update pic nnt.. :)

cik nurulain said...

hahahaha. ada org lain nmpk x?

ummphs.. said...

kiera : i will! :)
cik nurulain : hahaha.. tak kot! :P