Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 25, 2011

f.a.n.t.a.s.t.i.c.F.O.U.R.

fantastic la sangat. nape fantastic ni cik um?
sebab sy dapat tgk lagi banyak gambar pre-wed sy - dan sy sangat suka! :) 
nak tengok? sila pegi sini.
afnan ni member OP saya. dia dtg tolong OP saya ms amek pre-wed. dan dia mmg best. selamba. dan dia amek gambar - cumel! :)
sape b2b yang takde OP lagi - sy suggest dia jugak selain OP saya. dia selamba dan dia amek gambar cumel! (byk kali kan sy ckp mcm tu?)  atau kalau cik didi nak amek gambar ms 5 months pregnant pun ley hire dia. :)


nway - nak maklumkan. AKHIRNYA! umliyana mula bercuti esok. tapi belum bley balik JB lagi.  sebab esok banyak gilerrrr bende nak buat. lagi satu kan sy br perasan yang sy tak invite pun blogger yang sudi bace blog sy ni ke wedding saya. AMPUN encikkkkkkk! ok. sekarang ni :
"saya dengan penuh rase rendah diri ingin menjemput tuan / puan ke majlis perkahwinan saya dan  cik mila di Dewan Jubli Intan, Johor Bahru pada 30 Januari 2011". jap sy attach gambar. datang tau!


ok.. apa yang tak settle? umliyana lupe nak order hantaran cupcakes untuk cik mila. sengal kan? sib baik kak ina dr wizzcakes sudi nak amek tempahan. pheww! sib baik!yang penting cik mila la yang penatt sket kene amek kek tu pada ari kamis dan bwk cuppies tu ke JB nanti. uish.. lagi 4 hari beb? mcm tak percaya jekk. skang sy dh cuak. seriously. takut ade bende tertinggal la.. uishhh.. wahai wedding planner sy sila la.. selamatkan sy! :(
dahla bridal cik mila sy tu buat lawak lagi arini. dia nak psg pelamin awal. 3 februari dia nak pasang dh. padahal majlis cik mila 5hb februari. sengal ke ape? pelamin tu letak bwh khemah kat padang bola. kang ujan ke ribut ke melayang semua bende tu sape nak jawab? sengal kan? bridal dia ni mmg buat sy rase nak meletus jekkk. cik mila yang ala2 cool tu pun bley ilang coolnye bile bridal tu buat statement bodo nak antar pelamin awal. alasannya - staf sy ramai cuti tahun baru cina. nak wat bisnes ke idok ni kak? uishhh.. dahla baju tu sy amek awal seminggu. pelamin nape tak ckp psg esok sekali? sengal.sengal. 


okla. nak pegi kemas beg. takut ade bende tertinggal. nanti kite sambung okey!


*um dh dpt wedding gift yang pertama!*




4 comments:

wafa azman said...

hi ummphs!!ur blog pn best!! suke bace.. hehehheh~ mcm2 la bridal ni..
wish u all the best!! ;D

thesweetlittlecat said...

yeah um dh cuti!
beb, inshaAllah I dtg klo takde aral.. paling koman pun i gi uma mila k! :)

selamat berbahagia beb..

eka said...

um, i can sense the excitement baca entry kali ni. :)

Mursapap said...

Yes, gamba dia cumil2..