Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 11, 2011

18.hari.

shadap no shadap lagi 18 hari je lagi. berdebar? ntahla.
skang ni risau je lebey. 
risau sbb ramai kawan2 tak dapat pegi kenduri belah umliyana. 
dorang prefer pegi belah mila. :( 
18 hari lagi. sy rase mcm ade bende tertinggal tapi tak bole nak fikir pun ape bendenya. susah hati. kenapa ya?
anyway - ade bende yang best pun um nak look forward : my pre-wed photoshoot dis thursday! yeyeh! dan confirm kat COLMAR Bukit Tinggi.hihi.. yang paaaaling syoknya janji kul 8 pagi ngan OP saya. belagaknye kau umliyana. nak bangun kul 6 pun liat ade hati nak ade kat sana jam 8 pagi??? takpe.takpe.chaiyok2 umliyana! since bukit tinggi tu lagi dekat ngan umah mila so.. syla yang kene pick up cik mila. 
konsep pre-wed? takde idea. sy mcm nak konsep santai je.. lepak kat coffeehouse tu..tapi biar ape pun ideanya - sy kaku bile bergambar. sy bukan mcm kwn2 saya yg sangat suka bergambar dan penuh ekspresi wajahnya. sy adelah pompuan kaku. saya cume tau senyum dan tunjuk peace. ku ngak fotogenik.atau fotogedik.hihi.. papepun sy akan cube mengenjoykan diri sendiri. :) 
saya takde mood dh kat ofis. keje terlalu byk dan hati terlalu risau tentang majlis. 
otak mcm tak berhenti berfikir. even tido pun susah.. but then makan byk gilerrrr.. sbb mcm nak release tension. (ye..ye..sy kalau susah hati sy makan lebih byk dr biasa!).


esok rasenya mcm nak cuti. and khamis cuti lagi. 
sy cuma perlukan masa berehat aja. :) 


8 comments:

cik nurulain said...

make sure u gi kedai souvenir and beli makanan swan. pastu u boleh feed swan. mcm cntik gak amik gmbar feed swan. just a brainstorm :)

Qaseh Qidzizie said...
This comment has been removed by the author.
Qaseh Qidzizie said...

Sabar la umliyana...
jadi pengantin ni memang kena stress ye hehehe...
cuti la ..tenangkan fikiran.. :p

Neway...have fun on your pre wedding photoshoot yaaa!!!

thesweetlittlecat said...

beb, i dah dpt kad! chomel!

alah siannya, aku try dtg blah rumah ko erk???? kalo btl2 xleh baru I gi umah mila.. tp i will try my best to go to JB! :)

Umliyana, tidak kira di mana anda amik gambar, kaku ke, apa ke, anda adalah seorg yg SANGAT cantik n chomel bg I, so tak kisah manapun..

Anonymous said...

jeng jeng jeng!!! besttnya mau kawen!!

ezira

didi said...

WHAT??
Kiera dah dapat kad?!

Ini satu kesalahan besar CIF Geng! tak dapat lagi niiii..........

Ggggrrrrrrr

thesweetlittlecat said...

ala dids,

kami kn satu ministry, dekat jerk.. u all punye special dia kasik by hand.. hehehe..

ummphs.. said...

ain : hahah.. tak guna pun swan tu. umliyana penakut! hahahhaa
qaseh : risau banyakkkk.. :( tp mmg enjoyla buat photoshoot. :)
kiera : thanks kiera!
didi : betul ckp kiera.. kau spesel sket aku bg by hand. (bodek um..bodek..)kalu kite duk 1 ministry - mmg kola org pertama aku bagik! :P