Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 18, 2011

11.days.left.

psiko diri sendiri bile letak entry berdasarkan bilangan hari yang tinggal sebelum umliyana *BERTUKAR*.
salaam namaste! :)
arini sy di JB. br je smpai kul 2 petang tadi. 
penatttt gile sbb kali ni tak behenti memane pung. 
esok jadual penuh - pegi bank, pegi MBJB, pegi butik, pegi RELA dan jumpe CATERING. penattt wooo!
sebenarnya sekarang ni sy berdepan dengan masalah yang sgt rumit. masalah keje. yang akan memberikan impak buruk kepada kerjaya sy dan rekod perkhidmatan sy. anda tau.. kalau kite sikit cuai dalam keje - tak kisah betapa bagusnya anda buat keje sebelum ni - semua tu tak memberi erti tau.bile masalah mcm ni timbul - pepandai kaula nak iduppp. :( 
tp disebabkan -too much in my plate! - sy cuba stay positif. sy takut tapi.. hidup sy bukan berdasarkan bende tu je. sy cube lihat positif. kalau sy kene surcaj - tolaklah gaji 20 bulan - okla  tu. asalkan ade rezeki halal. :) biarpun kadang2 rase nak nanges tapi sy tak reti nak buat ape dh ni. :(


ok. itu problem keje. bile sy risau lebey psl keje drpd psl kawen - sy totally biul! :P 
ok2. bende best citer. ari isnin kami batch 2/2006 terima surat gembira. eventhough mcm lama sgt tunggu tapi alhamdulillah. rezeki tuhan bagi kan? so..bersyukur jekla. so..first time jumpe balik bebudak batch seramai 379 orang semalam. kecoooh tak hingat! dan sy sendiri amek kesempatan untuk pass kad kawen. :) and gengs! pun lepak ramai2. sy suka!
cuma tak larat bile kawan sy bagi pendidikan 18sx kat sy ngan cik mila.okla..most of the time topic yang dorang ckp atau bende dorang ckp sy blur. actually sy bukanla bodo sangat bab2 tu. tapi bile ngan kwn2 sy - mmg sy jauh ketinggalan la. 90% item yang dorang ckp - sy tak penah dgr. 90% yang dorang ckp sy sumpah tak faham. yang sy tau.. sy pandang cik mila - yang gelak sakan sebab faham pembelajaran tersebut, pandang cik min (hous-mate) yang gelak besar dan siap tambah2 dan pandang cik didi untuk mintak dia translate ape isi2 discussion. seyes! bukanla sy tak bijak bab 18sx cume dorang ni jek terlebey pandai! hahahahah
okla. kakak sy ajak kuar plak. nak kuar pegi KIP MART. mau kirim ape2? :)
bye!


p/s : pre-wed ngak siap lagi.. :(


**image from google

2 comments:

Lieya said...

Uiskkkk tinggal 11 hari lg, dah tak lama tuuu...

cha said...

mcm ada masalah besar je.be strong k dear?