Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 10, 2010

wedding.shoes.

sebenarnya sy dh beli dh wedding shoes. but then sy yang bijak ni beli kasut untuk majlis sy je. lupe plak yang kaki sy bapak gajah - dan semestinya mak andam sy takde kasut yang sesuai untuk sy. fine. sy kene beli lagi kasut. see? biasenya dalam idup sy ni sy beli 1 kasut dan sy lenjan kasut tu smpai tamat riwayat kemudian baru beli yang lain. tapi untuk kawen jek kene beli dua kasut? huh! melampau sungguh! no wonderla... minor expenses tu menjadi major jugak akhirnya. :(
so..mari kite tengok sket kasut apa yang ada. maybe ade design yang cantek. ye tak? 


by weddingshoesof.onsugar
by gallery.weddingbee.com
by tonystill.com


itu baru kasut kamu tau. sy masih perlu cari tudung. actually 3 tudung. untuk nikah. sanding dan resepsi. hmm.. belum beli pape. sy belum ade idea tudung mcm mane. yang pasti yang tinggi2 tu i tak mau. rase mcm berat jek bile tengok org pkai. (mungkin org tu tak rs pape pun). 
actually takde idea pun nak kasut mcm mane. rasenya balik JB petang ni nak pegi Holiday Plaza. itu adalah syurga DVD haram dan syurga kasut2. :) 


p/s : borang nikah tak submit lagi. :P


5 comments:

cik yana said...

hye dear!

those were the lovely shoes..:)
i need the purple shoes for my majlis also.. ;p

ummphs.. said...

cik yana.mari kite mencari kasut purple 2gether gether.hihi..

ElyaElmo said...

elya pun kaki gajahh tau!! kasut sanding pun kene cari sndiri..sobs

ummphs.. said...

elya : mmg kaya kan org2 penjual kasut kat mesia ni dengan wujudnya org mcm kite. :P
dah try kasut special made kat GAVY?

Myrilicious said...

hmm cantik kasut kaler pepel ni sgt la sweet.. btw aritu saya ada baca awk tempah kasut tu kan.. maklum ler kaki saya ni pun stock kaki gajah hehe..