Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 29, 2010

tengok.sket.

oh ye! saya dh bagitau kan yang baju nikah sy dah siap?
sangat puas hati dengan anty tukang jahit tu.
tak perlulah saya hire fashion designer ye tak? :P 
tapi xdela secumel mcm orang lain. :) asalkan saya puas hati - saya ok! :)
tengok sket!


haha..apela yang cantek sgt? kurung moden biasa jek. :)

8 comments:

wafa azman said...

sometimes simple is much better than designer.. ur dress sgt comel.. ;D

thesweetlittlecat said...

yeah putih! suker suker
i can imagine ko sweet sgt pakai putih! :)

Lala said...

simple tapi sgt sweet. believe lah, nanti bila tiba harinya, mesti nampak lagi sweet!! hehe

Qaseh Qidzizie said...

Hi Um..
Wah bj nikah u sgt cantikk..
Bikin i teruja nak beli kain nikah ni..ye...baru nak beli huhu..almaklumla majlis lambat lagi..hehehe...

ummphs.. said...

wafa : thank u.:)
kiera : putih - letak kat mane2 pun ok kan? thank u!
lala : hopefully! :)
qaseh : thank u.thank u. :) takpe. slow2 cari.org bile dh bli kain ni - sekali jumpe kat tempat lain lagi cumel dan murah. :( papepun - take your own sweet time nak cari kain ni. :)

cik nurulain said...

yerp. less is more! :) white always work dear. i tgk org pki white plain satin pun nice je jd nya. :)

queen_nur said...

dear, u tempah baju nikah kt ne? tgh cari2 tailor ni,selesa n reasonable x?

ummphs.. said...

cik nurulain : satin plain then topup batu2. cantek! :)
queen_nur : i tempat kat sri rampai. harga okla. selesa..suka sgt. lgpun i buat baju ngan dia sejak 5-6 tahun lepas. dah biasa dengan anty tu.