Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 21, 2010

review.sket.

kali ni nak buat review sket psl WP ni.
actually saya sudah berkenan dengan kerjanya sudah agak lama.
ku rase kalau kenduri ku di KL - kompem hangkut dorang ni.
and mase wedding saya dengan tak malunya - kire byk amek inspirasi dari dorang ni. tak tau nape mcm cumel jek idea dorang ni.maybe sbb stail dia buat stail moden. ku suka. 
diaorang adalah...rendabellezza


bile kite emel tanya quotation - ianya sangat cepat. dan of course dorang tidak kerek. tak payah letak 'anak nenek' ye cik renee! sian jugak ngan cik renee punya pengalaman dengan vendor. happen to be - saya kol pun dia ala2 kerek vendor yang dimaksudkan oleh cik renee.huh!


pape pun -untuk b2b yang buat kat KL - im highly recommend dorang ni. tapi kalau sape suka arabian Morocco nyer stail - rasenya mcm takde jek kat rendabelleza ni. tapi dorang WP - dorang can make things happen! (ceh! kenapa ku ingat dorang mcm magician plak kan?) 


pape pun ku suka dia!


3 comments:

anaztasias aira said...

yup. dorang best. kalo luar KL dia orang ambik decoration past aje =)

ElyaElmo said...

sukee dgn lantern2 nye deco ni...cantikk jee..

ummphs.. said...

aira : memula ingat nak hire dorg gak tapi mcm takut plak harganya. so..ku simpan niat di hati. :(

elya : kan? sebenarnya lantern ni letak kat tepi2 tu pun dh cantek kan?