Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 23, 2010

O.P.

saya kompius.
bukan psl kaler.
hal kaler tu maybe dh settle. (masih dalam mood : sedapkan hati)
cuma saya skang ni kompius ngan OP saya.
nape saya kompius?
sbb OP saya sangatla... how to say? pendiam? bukan..
kalau bg msg tak reply tu kite panggil ape eh? :P
aritu ade msg tanya psl pre-wed.. then dia tak reply.
so i thot - maybe skang musim org kahwin.dia busy sket then tak sempat nak layan msg atau pre-wed (even though sy rase dia still sewajarnya reply gak msg sy kan?)
okla. then a few days ago - dia msg. nak mintak update psl accommodation kat JB. 
saya reply lambat sket sbb masih migrain.
but still - saya reply la kan. bile reply tu saya update sket, tanya payment and a few things then saya tanya sekali psl pre-wed - dia senyappppp jek. 
saya terus jadi kompius. 
OP aku ni ok ke tak? 
terus jadi mcm sedey jek. bukan psl pre-wed. tapi - saya rase mase wedding day - saya looking forward utk pics yang best. saya harapkan suasana yang best ngan OP saya untuk memudahkan sy amek gambar (yeps.. sy agak bongek bab2 amek gambar ni.muka keras jek!) . sbb sy rase untuk amek momento yang best - kene ade chemistry gak ngan OP kan? tapi bile mcm ni.. sy jadi kompius. OP tu tak suka saya kah? sy terlebih byk cakap ke? OP tu tak nak buat pre-wed saya kah? 
atau saya jek berfikiran lebey2. kompius. 
awk ade masalah tak ngan OP awak? 
ke mmg OP saya mcm ni eh?


p/s: skang ni.. sy mcm risau lebey. tak tau nape. tapi tak sedap hati...

3 comments:

wafa azman said...

mungkin Op awk jenis yg pelupe nk reply msg.. hehee ;D
cume nk bg idea, ape kate awk call je OP awk, mungkin bile ckp direct cmtu, lg selesa.. ;D

ummphs.. said...

sy nak try kol dia. tapi sy takut mcm nampak sy push dia plak. :(
tp lama2 kene gak kol kan? nak tunggu dia reply - kang smpai kawen belum tentu kan? :)

Qaseh Qidzizie said...

Kol je dia Cik Um...
Ckp dgn penuh sopan santun dan kasih mesra... :p
Customer is alwayssssss rite what!! hehehe...

Pesanan sy : suara jgn menggigil plak nnt bila kol OP tu yeee...hehhe..