Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 31, 2010

29.days.



29 hari lagi?
kalau ckp ngan cik mila count down ni - kompem cik mila sy mengeluh panjang. 
saya cube nak looking forward dengan positifnya tentang preparation ni.
actually sy quite enjoy tgk idea orang lain - enjoy dengan melihat preparations orang lain. berangan jadi cantek lagi.. hahaha.. cuma, bila lagi 29 hari ni - abahku masih tak finalize pasal catering membuatkan sy jadi risau. 
pastu - masa nila dorang question harga yang sy byr untuk bridal saya. sudah explain yang sy dh survey 6-7 tempat - dan saya rase ada dua je bridal yang harga dia logik sket. cik bridal saya dengan Astana Bridal. mungkin saya yang tak koutim ke ngan bridal yang lain. tapi.. starting price jek dah 5-6 ribu.. nak deal mcm mane lagi kan? mungkin la.. sy tak reti nak main tawar menawar nih. 
pape pun - skarang ni mcm bukan masa dh untuk suh sy tukar bridal etc. kan? huhu.. peningla. takpela. sy buat tak nampak je psl bridal ni. terlalu suntuk nak pikirkan tentang bende ni. :(  hal catering tu pada sy dh cukup kritikal. kenapa la susah sgt nak buat keputusan? susah ati saya jadinya. :(
29 hari beb. hati sapela tak risau..
dalam checklist sy tu mcm takde sangat dah bende sangkut. 
cume bende2 mcm - tudung (sbb belah mila tak sediakan tudung), kasut untuk sanding (saiz gajah!) tu jekla kot. lain2 mcm dh ok. owh.. lupe. kad kawen belum edar lagi. haha.. then, list lagu belum bagi lagi. ceh! byk gak eh. hehe..
pape pun - 29 hari lagi umliyana. bersedia!


*pics from google image

5 comments:

cik nurulain said...

u punya bridal apa? leh share? sorry ek. i br je follow blog u n i pun org jb, so mmg interested nk tau prep b2b jhr :)

suhana azlin said...

relax um...ni semua dugaan...fikir positif dan doa yang baik2 aje okeh! =)

ElyaElmo said...

yangg..relax k....mcm i jugkk....skang still terkedek2 nk cr vendorr...sobs

ummphs.. said...

nurul ain : nanti org pm awk ok?
lin : thanks beb! :)
elya : huhu..thanks. 98 ari lagi? slow2 cr vendor ok.gud luck!

cik nurulain said...

orait. pm me at ainisz_98@yahoo.com. do add me at fb. cik nurulain. :)