Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 30, 2010

two.months.

in two months - we will be married. 
sudah ready kah? 
tak sedar pun sebenarnya lagi 2 bulan. tadi kawan2 ckp cik um lagi sebulan je nak kawen - aik? sebulan? bukanla.. lagi 2 bulan. eleh.. takde maknanya 2 bulan cik umm..
dan hakikatnya sy sedar. even bagi sy masa 2 tahun pun saya masih akan gelabah tetapi terhegeh2 nak siapkan semua. :P
sy dh dapat rumah. tapi surat sy belum amek lagi. hmm.. byk bende nak buat. mmgla duit byk kene ready untuk kawen tapi keperluan barang rumah ni lagi penting ok. kang ade budak tido atas lantai je kan. :P
biarpun pening memikirkan duit - tp sgt excited sbb lepas ni sy dh leh cakap ngan cik mila - rumah kita! HAHA.. katekan aku poyo ke hape - ade aku kisah? :P 
wiken ni - nak amek kad kawen. then nak amek baju nikah. ye.. baju nikah umliyana dh siap! mintak2 anty tu buat cumel. :P then antar baju umi sekali. dan sy ingat nak pegi bridal cik mila untuk finalised make up artiste. Nurin Makeover ok kah? 
then akan ke IKEA untuk mula survey keperluan kewangan untuk barang2 umah itu. :P
ahad - sy ingat nak cuci umah. gengs! jom join!  kalau still xdapat kunci sy ingat sy nak pegi NILAI untuk carik bunga telur dan box untuk gula2 bagi bebudak. :) cik mila mesti dh boring pegi nilai. heheh..sekali lagi ada aku kisah? :P
mcm rushing kan? sbb next weekend i wont be around sbb sy kene pegi penang. another wiken pegi Sabah. then next wikennya dh masuk new year. :( masa tu betul2 sebulan cik um!  
okla. nak pulang ke pangkal jalan dh. laptop tak leh on.. so kurangla dpt hupdate blog ni. 
seeya! ~

6 comments:

swit@kon said...

singgah opis esok!

anaztasias aira said...

tak lama dah dear, all the besh =)

thesweetlittlecat said...

yeahhh, pengantin! :)

cha said...

tak lama lg tu. neves tak huhu

http://whitewallsofhermind.blogspot.com/

ummphs.. said...

switakon : xsempat singgah.. sowey!
aira : thanks! :)
kiera : hihi.. neves i!
cha : neves duk arrange duit ni jek. hihi..

Encik Shino said...

masa yang suntuk ..time ni banyak benda dah nak kena prepare...disamping fulus sebagai minyak pelincir..

:)