Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 7, 2010

online.shopping.

hype adeeeeekkkk manisss! :P


saya ade satu soklan bonus. saya tak penah buat online shopping. seriously. called me old fashioned. it just hard for me to trust them. sorry. 
nway - bile prepare wedding - online shopping was the cheapest way! serious. sy leh jumpe bende yang sama kat dalam tenet half price cheaper than kat luar. so.. mcm sy takde choice yang byk. nak jimat duit kene cari tempat yang paling jimatkan. :P 
nway :- sy nak tanya kamu - mcm mane sy nak tau kompeni ni legit atau tidak? mane nak tau dia bukan cover up company? cet! tengok drama atau movie yang org jahat dan org penipu sgt baaaanyak. hihihi..
nway - sy order favors sy dari kompeni yang ini. malaysiafavors. boley sesape bgtau experience dorang ngan kompeni ni.. atau papela advice kepada sy before sy buat online shopping. sy cuba berfikiran positif tapi.. takleh behenti risaula. 
sape yang penah ade pengalaman dengan online shopping ni sila maklumkan kepada saya ye. 
time kasih! :)


3 comments:

Aya@Pansy Princess said...

hi there,

actually x penahlaa shopping ngn kompeni yg u statekan tue.. but slalu je wat online shopping. alhamdulillah so far okay je. nway, if u x bape yakin, why not try order in small amount dulu. if sume okay, then bleh beli in bulk pulak :)

ElyaElmo said...

elya tak pernah ade experience online shop dgn kampeni tu..salu online shop ,beli shawl2 yg lawa2 jee....huhuh..tu pun tak tau bile nk pakai...hahaa

ummphs.. said...

aya : hihi... dah teroder banyak plak. :P

elya : selalu beli shawl kat mane? seyes org tak penah online shopping ni. teringin tapi penakut..hahaha