Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 17, 2010

bile.dia.boring.




biasanya umliyana sibuk hupdate fesbuk atau hupdate blog. and most of the time buat kedua2 sambil sibuk menatap pc kat ofis.
then bile sy ade di rumah.. miting kejap2 jek.. sy pun ambil peluang :
  • update guestlist
  • update wedding songs
  • make a folder for all wedding designs - photog, hantaran, pelamin, centerpiece etc..
  • melihat hupdate di blog gengs
and bile stress buat senarai guestlist.. dia cari wedding song..bile dia dah tepu tengok senarai lagu untuk wedding dia.. dia hupdate folder kawen dia..dan bile dia boring hupdate.. dia tgk hupdates di blog kawan2 dia.
so.. there's a lot of thing bout my friends which i've been missed such as :
  • mama mya : tertinggal kunci dalam rumah. dan besday mya. (happy birthday mya!)
  • che che : pregnancy kit faie (dh tau citer ni dr mulut che2). dan rimba klasik yang kotor.
  • kiera : birthday ayah dia. (happy birthday daddy kiera!)
  • pinat : kegagalan puan pinat untuk mendengar kisah asbennya. :P and some hens party. :P
  • abg giant : menyambut anniversaryy nya. :) sempat ckp congrats!
  • syeena : dh masuk umah baru. dan kisahnya dengan ghost furniture. :)
  • eny : kene tipu. dan kalah dalam battle pertarungan untuk memulangkan semula hp dia.
  • switakon : frust tak pegi jakarta end up bile buku yang sgt byk kat big bad wolf sale.
  • didi : hupdate kisah toiletteries dia dan make up dia.. etc. dan kisah ksu dia yang best.
sy tak dapatla nak baca semua. tapi sikit2 dapatla tau pape pasal kwn2 kan? yang paling best syeena ngan ghost furniturenya. actually mcm bagi idea nanti nak deco umah bersama mila mcm mane. oppss.. lupe plak..syeena pindah mane eh? hmm.. jap lagi baca semula.
dan bile buat pasal guestlist - sangat memeningkan sbb tetibe tak ingat sape2 dah.. huhu.. mcm kekurangan kwn plak kau ni umliyana! hmm..dan bile buat list wedding song - ade ke lagu secondhand serenade masuk. kang pening plak umi dan abah saya kan? uish..uish.. umliyana.. bile pk mcm ni, arrange wedding kawan lagi senang dr arrange wedding sendiri. huh!

enjoice lagu kat bwh ni eh. sy nak jadikan dia lagu wedding sy.
rasenya sgt cumel!

No comments: