Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 23, 2010

bile.27.tahun.

happy.birthday.to.me.
happy.birthday.to.me.
happy.birthday.to.umliyana.
happy.birthday.to.me.


kesian kan nyanyi lagu untuk diri sendiri?
HAHA ~ takdela kesian sgt. :P 
nway - di besday sy takde kek.takde celebration.even takde cik mila.
i was at teluk ramunia (my dad's kampung) for 2 nights and having small family gathering.
bile 22hb - semua busy kemas barang untuk balik ke jaybee. 
so.. takde rase pun pape. except bile tengok fesbuk - ramai kwn2 yang wish rase terharu plak. cewah! :) 
dan bile umur 27 tahun.. apa yang menarik nak citer? haha... sy akan berkahwin pada umur 27 tahun dan 2 bulan dan 8 hari. hehe..still tak nak ckp kawen umur 28 tahun. kenela bg kredit kat saya  merasai umur 27 tahun tu dulu kan? :P
still lagi tak dpt nak bercuti2 mesia even tho besday tahhun lepas sy harap sy dpat bercuti2 mesia nak hilangkan stress dalam life dan keje. huhu..biasala. duk jaga kewangan - hujung tahun dan awal tahun adalah disaster! :(
pics by wallpaper & animation
nway - before dis sy target nak kawen umur 25 tahun dan ada anak maybe umur 26 tahun atau 27 tahun. hehe.. tapi skang ni umur 27 tahun pun blum kawen lagi. (takpe..kita hanya mampu merancang...) terpaksala sy anjak sket target  sy nak dpt anak. 28 tahun atau 29 tahunla kan.. (cik mila pasti tak suka ngan perancangan ini).
pics by school-clipart
and before dis sy target - by umur 27 tahun sy dah ade MASTER. hmm.. itu pun tak tercapai lagi. so.. sy target next year sy apply untuk scholarship and hopefully by age 28 - umliyana dapat sambung belajar. :)
 pics by fotosearch.com
dulu - ingat by the age of 27 - dh pandai main piano. hahaha.. ini adalah sy rase impian yang hanya impian. terlalu byk bende yang sy nak buat smpai sy lupe sy ade impian nak belajar dan jadi mahir main bende ini. :P mcm mane nih?? sy mmg takde plan lagi nak start belajar main piano. uish..uish..
hah! byk angan2 bile umur 27 tahun. ade yang sy buat plan B untuk memastikan angan2 tu berjaya tapi ade plak takde plan langsung mcm mane nak memastikan angan2 tu akan jadi kenyataan. um..um..


nila muka budak yang br masuk 27 tahun.. :P

pape pun sy enjoy life sy sehingga umur 27 tahun ni. bukan takde kekesalan dalam hidup tapi cube jadi positif dan ambil iktibar. :P cewah! dan sy memasang angan2 yang lebih indah untuk life dihadapan saya. yang penting kita ENJOY! :)




3 comments:

anaztasias aira said...

Selamat hari lahir. May God bless always !!

Renee Meow said...
This comment has been removed by the author.
Renee Meow said...

meowning~

Wah cita2 and target almost the same, but then again byk lagi yg X tercapai..huhu. Anyways, i agree sgt2,yg penting kite ENJOY. Happy Belated Birthday dear.. :)



meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com