Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 12, 2010

78.days.

lama rasenya tak hupdate kisah preparations kawen.
sebab sy rase diri sy sarat dengan kisah ofis yang tak berkesudahan. 
nway - apa yang terbaru eh. mcm byk nak citer tapi bile taip dah blur.


pejam celik dah 78 hari. tak sedar pun. tapi at least bende besar2 dh settle. at last hire bridal untuk belah mila juga sudah.. :) akhirnya! biarpun sy tak begitu happy dengan pemilihan yang dibuat oleh cik mila tapi.. mlsla nak layan. bende2 kecik ni kalau amek peduli mmg boleh buat gadoh! :) and paaaaling sy suka.. sy dah finalized wedding favors. unfortunately its not one of the choices i listed down before dis. ianya biasa tetapi sy rase berbaloi memberi kat org yang datang. lagi? favors belah mila wiken ni br nak carik. V Box dah jumpe so.. at least okla kan. :)
dan sy juga mencuba nak carik sesuatu untuk family mila. dorang spesel sketla hadiahnya kan? cet! kang tak spesel..aaaammmmpunnnnn! :P




cuma skang sedikit pening tentang penginapan. sebabnya? orng yang nak sewakan homestay tu tak bagi respon lagi. :( untuk kwn2 dan photog : sy dah arrangekan. i.allah. then ape lagi? rasenya mcm byk dh settle. tak sempat nak berdebar lagi ni. sebab ari2 berdebar keje kat ofis menimbun.kalau anda nak keje gomen - jgn keje bhgn kewangan. nak tarik nafas pun rase tak sempat!!:(  ooo.. ye. senarai jemputan sy belum buat! ish2.. ni BASIC umliyana!!uish..uish.. kang buatnya kad kawen tak cukup.. padan muka! huh!
skang ni byk survey - idea2 untuk hand bouquet. kek. centrepiece ( ingatkan nak amek yang lilin ikea tu je. nanti wangi dewanku!). :)  


lupe plak. skang kan musim banjir. kat Utara dah surut. kat pantai timur pula. sy risau januari - dia datang kat johor. huhu.. kalau banjir kat kawasan dewan tu susah beb. kat situ mmg feveret untuk jadi banjir. risau..risau..


p/s : ari2 rase migrain.. :(

3 comments:

Anonymous said...

Good Article
http://www.medcareforyou.com/product/astelin/

Anonymous said...

Hope to see same more information in futere.

Anonymous said...

I would like to more know about it. asthma