Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, October 30, 2010

t.o.n.y.r.o.m.a.'s

katakan saya ketinggalan zaman atau ape saja- tapi arini first time sy makan di Tony Roma's. hihi.. sy dan cik mila ke tony roma's mid valley pas waktu keje (sungguh tabah merempuh jem) untuk celebrate our third year anniversary. anyway - tahun ni lebih bermakna sbb tahun ni last celeb as couple. pasni counting starts from 29 january 2011 kan? :)
nway - sy sangat impress dengan tony roma's mid valley. makanan memang tip top - yang best waiter dia sangat2 baik. sy sangat suka. sy bgtau dia sy first time datang - then dalam sibuk2 dia datang tuangkan sos dalam pinggan kecik dan lukis smiley. cute kan? dia tunjukkan saya satu2 sos yang di offer di tony roma's dan tuangkan dalam pinggan untuk buat bentuk tu. :-) and bile tengah makan other waiter plak datang tanya ok tak makanan dan servis? sangat bestla. patutla.. restaurant mcm ni mahal kan.. hahahhaha
terus ckp ngan cik mila - kite boleh datang restaurant ni lagi biarpun one steak harganya RM53.90! as u know - sebelum ni sy sangat tak nak makan restaurant mahal. automatik saya tak tau nak order ape. beb.. makanan rm55.00 sepinggan masuk dalam perut - wah! sangat kaya umliyana! tapi disebabkan waiter tu sgt baik sy boleh nak datang kedai ni lagi. i like! 
nway - due to financial difficulties - sy dan cik mila pakat takkan beri masing2 adiah anniversary. then bile sy kursus kat concorde KLIA, sy sempatla singgah KLIA - saje jalan2. then kat ERAMAN tu buat promotion perfume. terfikir perfume cik mila dh abis - so sy belikan dia as hadiah anniversary dengan jujurnya lupe psl pact sy buat dengan cik mila. and as for myself - sy beli jugak perfume FANTASY britney spears. memula tu takdela sy nak beli sy perfume fantasy tu tapi sbb kakak sales tu sangat melayan sy nak testing semua bau kat situ membuatkan sy serba salah xjadi beli. last2 beli jugak.. sib baik ade promo so.. takdela harga dia membunuh sgt. :P (ayat sedapkan ati...) 
bile celeb arini - cik mila bebel la.. sbb kata dh janji xbelikan pape. :P so.. cik mila pun belikan sy bunga dan sport shoes untuk sy! hihi.. pact itu tidak menjadi pun akhirnya! :P
pape pun - ala2 tak insaf cik um dan cik mila ni ngan financial difficulties dia tu. huh!
a few pics share ttg celebration arini.. :)




nila.. bunga cik mila bagi saya! :)

tgk apa waiter tu tulis? cumel kan?

cik mila yang sungguh lapar... 

10oz ribeye steak - marvellous! kenyang tahap cipan golek2!!

cendawan goreng?? pasar malam pun adela cik mila.. :P

sedap kan cik mila? :P

p.s : 91 ari jek lagi?? uwaaaa!!

No comments: