Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 26, 2010

p.r.e.-.w.e.d.d.i.n.g.

hype!
arini rasenya bole tarik nafas lega. a few big things dah setel - i mean dah tempahla. mcm cth catering , bridal dan kad kawen. itula yang menelan portion paling besar dalam peruntukan kawen ni.. :) 
menu catering akan difinalkan semasa raya haji nanti. abah jemput org tu datang umah nak discuss menu skali. abah tak nak decide menu without sy campur tangan sbb dia tahu anak dia sangat cerewet.. :P
nway - im thinking of doing pre wedding photos. ms sy tempah OP aritu, pre-wed sy dapat free skali. so.. sy plan la nak wat pre-wed instead of post-wed. tapi sy dan cik mila takde idea nak buat theme ape. nak mcm sheikh muzaffar? haha.. bole..bole.. :P then tgk ade org buat mcm zaman P.Ramlee gitu which is i think its very nostalgic! :) - tapi sy tak mau mcm tu. and ms pameran pengantin sy dapat tgk org buat ala2 zaman sekolah. seriously ni sangat cute ok. pkai uniform sekolah dan bergambar kat sekolah. tapi... sy tak sekolah kat sini. and cik mila.. sekolah menengah agama.. cet! mau kene ketuk? hahahha.. and a few sy tengok amek gambar dating yang ala2 romantic. which is very very sweet... tapi dorang amek kat mane eh? kat mane tempat yang best?? :( ku pikir area pullman putrajaya tu ok gak.. tp sbb sy tak tau ade tak tempat lain lagi menarik? hmmm...
kalau sesape ade idea menarik.. sila share ye. thank u! :)


gambar pre-wed yang sgt2 marvelous! :)


4 comments:

thesweetlittlecat said...

um, satu keperluan ke prewedding bg ko? i dunno lah, manusia lain2.. :)

ummphs.. said...

kiera - aku bukan amek pun. ms aku book photog tu dia wat promo yang pre-wed tu free. so.. amek jekla. bende free.. :P

ElyaElmo said...

ooowwh...dear..skang bnyk style tuk pre-wedding...
pakai bj kurung n kain pelikat pun leh buat pre-wedding gak..janjiii OP edit cecantik gamba tu...he3

anaztasias einz said...

a lot of idea when u googling. hepi surfing yea =)