Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, October 23, 2010

m.a.p.s.

arini aku rase adalah ari paling tak produktif aku datang bekerja. maybe sbb badan yang terasa sangat sangat sangat letih sebab mcm semalam sgt stress. dan sy tak dpt tido. ni semua sbb - masalah tak leh tido tempat baru. 
sy tak taula kalau org lain kan.. tapi kalau kuar outstation - sy mengambil masa untuk sesuaikan diri dengan bantal dan tempat tido baru. which end up sy takkan dpt tido lena. then bile balik umah dr outstation - masalah yang sama timbul sbb kene sesuaikan diri dengan tempat tido asal plak. pelik kan? memula ingat mcm - mainan otak anda saja tapi sejak dr zaman sekolah (asrama) mmg inilah penyakitnya.. xleh nak tolongla. :(
nway - dalam ke-tidak-produktif-an cik umliyana - dia men-download software eDraw. software ni mcm microsoft visio (anda penah guna) - dan sy gunakan ia untuk draw map majlis kawen sy. hehe.. sok nak pegi tempat kad kahwin so kenalah pastikan yang peta ku siap canteek. ni pun satu langkah nak memudahkan tukang buat kad tu jugak supaya peta sy jadi puuurrrr-fect! (cewah!)
tapi penat siot buat ni. dapat pulak cik mila yang sgt2 cerewet.. huhu.. dia lukis peta guna pen jek. sy pun tolongla lukiskan guna software ni.. eh..aleh2 banyak cekadak plak dia. hahah (ampun cik mila!).
kat bwh ni sy attach peta yang sy dapat siapkan untuk cik mila dan saya.
yeyeh! boleh tempah kad sudah! excited! :) 


Peta umliyana

Peta cik mila


jadual esok : kad kahwin di Puchong dan Goodies di Plaza GM. kalau sempat nak singgah GAVY. :) 
mcm mane nak tau koordinat lokasi eh? ingat nak bubuh dalam kad tapi tak reti cari.. :(

3 comments:

.: an :. said...

slm. an try pkai edraw ni. tp bile dah save guna format jpeg, kuar 'Edraw trial version'. camne nak delete wordnig tu ea?

Honey Poney said...

wording tu tak leh delete...tu lah fungsinya pun.tuk trial..kalau tak nak yang ada tulisan kena beli lah software tu.
kalau nk cari koordinasi lokasi leh guna google map...BASIC!!!!

ummphs.. said...

an : hehe..org pun bagi jek kat kedai tu ngan edraw trial version tu ada. just bagi soft copy sbb nak mudahkan dia je. kalau x, dia jekla lukis peta tu. :P