Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 6, 2010

hati.emas.

penah cari cincin dengan lelaki? i mean beli cincin utk lelaki. hihi.. saya first time pegi. and cik mila - dia cerewet okei. i shud know.. :P tapi sy jugak yang buat dia cerewet. last time pegi situ dia pilih lain tapi dis time design lain plak nampak menarik. hihi..
akhirnya dia pilih jugak design yang baru itu. sy suka sebab nampak simple. 
dan memandangkan hati emas @ goldheart ada promosi 50% untuk VIP card - mila pun suh sy check if ade rantai atau gelang yang saya berkenan. hahah.. gelang i berminat rm4000++ okeh? itu pun after discount.mahu pengsan cik mila sy.
tp sebab sy tau both of us have very limited budget - so sy pilih jugak apa yang bersesuaian dengan bajet yang diberikan oleh cik mila saya. :)  akhirnya saya jumpe rantai sy suka. bentuk bintang! bersesuaian dengan cincin tunang sy dan sy sukakan nya!!
esok sy pegi penang. miting dan auditing.huh! sgt boooring. ari sabtu mau pulang JB. hihi tetibe umi ku ckp dia nak join jumpe bridal dengan catering... sian cik mila sy. dia segann.. hihi.. xsabar nak balik JB nak setelkan bende2 besar ni. tinggal 115  hari jek.. :(


3 comments:

Qaseh Qidzizie said...

Tahniahh..finally jumpa juga....
rantai bentuk bintang... Cantik!! walau tak tengok pun tetap kate cantikk.. **Ma imagination**.. :p

Miss Maira said...

yang kita minat slalunya mmg out of our budget kan? mmg frust!

xpe2, yg penting u dah jumpa rantai yg u suka..xperlu pening fikir pasal ni dah :) concentrate on others pulak

114 days more..pelan2 kayuh k

ps: i've leave u comment on yr prev entry ;)

ummphs.. said...

qaseh : thank u! thank u! anda telah sedapkan hatiku.. :P

maira : thanks! byk lagi bende nak concentrate. nway - nak tengok gambar kawen lagi.. i loooove your dress!