Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 27, 2010

h.a.p.p.y.t.h.i.r.d.

sy amat berharap sy dpt bubuh entry ni before 28th comes in.
anyway - happy third my cik mila!
today is our third anniversary. gosh! it seems like zillion years ago. huh! ini belum kawen lagi. hahhaha..
anyway - tapi tak seteruk besday cik mila dimana kami sambut di parking lot kat palace of golden horses - we celebrate none. ini kerana cik umliyana kene pergi kursus kat sepang sampai jumaat ni. huhu.. cik mila pun busy kat ofis. kursus cik um plak smpai malam. :( 
sadis kan? tengok wayang pun idoook! :( 
huhu.. cik mila.. bile kawen janganla tak celeb anniversary kite. kecik hati tau... :(
dan kepala sy padat dengan isu2 persiapan kahwin ni. ingat tak sy ckp nak wat pre-wed? huhu.. sy tak free pun smpai disember. mcm kene postponed lagi jek pre-wed ni. OP saya plak mesti busy mase december smpai tak sempat nak buat Pre-wed! dush!! and satu lagi - bridal yang kami dah aim (KL) still tak kompemkan pasal baju kawen yang kitaorg berkenan! marah betul saya! 


ok. ape citer menarik bile dh 3 tahun kapel and in few months kami akan berkahwin? (i.allah). 
takde. rasenya dh citer cik mila tu mcm mane orgnya (klik sini) and perbezaan kitaorg (klik sini).mcm mane kitaorg kenal? sbb kursus. kitaorg kawan memula then mcm mane ntah its involved special feeling. which at that point of time - i shouldn't have feeling to him. :) nway - kitaorang selalu gaduh. dan disebalik - org cakap kami kapel yang cumel - kami penah gaduh tahap BREAK - rasenya seminggu mcm tula - before we realized we need each other.
one of my close friend tanya - mcm mane um tau um nak mila juga? maksud he's the one. 
honestly - i cant answered that question. even smpai rumah cuba carik jawapan tapi still xtau mcm mane tau he's the one. MAYBE YOUR HEART JUST KNOW IT. susah nak explain. atau tak reti pun sy nak explain.  kisah kami mcm hindustan. serious .. tak tipu. dan sy amat berharap kisah cinta sy mcm kisah lin dengan kamal atau maybe mcm kisah sape yang sy kenal? nana dengan amat atau .. actually tak ramai pun kawan sy yang kisah cinta dorang tak ups and down kan.. maybe nana atau lin are exemption. :) dan kisah cinta sy mmg dramatik tapi saya sangat harapkan happy ending.


untuk cik mila : happy third dear! luv you! :)

No comments: