Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, October 3, 2010

few.things.

semalam cube buat last survey. cik mila setuju tengok butik kat shah alam.
sy aim 3 butik sy nak tengok kat shah alam. 
tapi sebab kitaorg ke gedung kad kahwin - tak sempat nak pegi 3 butik pun.
nway - before citer psl butik yang telah dikunjungi - nak ckp sket psl kedai kad kawen kat puchong perdana - nama dia GEDUNG KAD KAHWIN. kedai tu kat Kompleks Puchong Perdana. Actually dh survey pun ari jumaat dengan kawan sy. and kekunun nya nak tengok sekali kedai kahwin kanda adinda tapi ku sesat. so jumaat tu dh dah jumpe kad kahwin sy suka kat gedung kad kahwin tu. sabtu just ajak cik mila untuk approval jek.
kat kedai tu lagi banyak options la compare dengan kedai kad kahwin yang lain sy penah pegi. and harga dia ok. nak cari sampai harga 40 sen pun ada. 
both of us berkenan dengan satu kad ni.so cik mila cakap since kami ok dah ngan kad tu.. tak payah survey lagi. ok. i dont mind. :) sy ok jek nak settle dengan kad tu. kad je pun..
then kami pegi shah alam. dalam perancangan 3 butik nak pegi : Kamarini's, Ryn Avenue dan Butik Chantek. tapi sbb jalan ade sket jem kat seksyen 7 semalam - sy cuma sempat pegi butik kamarini jek. huhuhu... owner tu sgt peramah. dia melayan jek. hihi.. actually kwn sy - ayol dan didi ms kawen dulu amek ngan butik ni. and komen dorang sgt memberansangkan la utk butik nih. especially ayol la. ayol tu sgt cerewet ok. tapi bile dia puji kedai tu - means butik ni sgt baikla. baju kat butik ni cantek2. ade satu baju tu kaler coklat. caaantik sgt. cik mila smpai terfikir nak tuko tema sbb baju tu lawa. hihi... jangan ye cik mila. kaler dramatic purple tu dah cukup cantik. 
since tak de butik lain lagi boleh pegi.. sy pun ajak dia pegi Plaza Alam Sentral. sebenarnya - plaza ni paling byk butik. tu yang bagus. and kebetulan semalam mcm ade bridal fair kat situ. rezeki.. tapi cik mila mls nak tengok dah.ok..fine.. :(
kami belek2 gak a few butik situ. saya sajek nak tengok. kot2 ade baju yang sy berkenan so.. sy boleh sewa dan gunakan untuk kenduri belah sy. tersinggah kat wazira collection. huhuhu - baju dia cantek2. sy ade berkenan satu. huhu.. naaaak!!!
cik mila tau sy ni sgt cerewet tang jumpe baju. yela.. 6 bridal kat JB um pegi cuma satu baju jek um jumpe yang umliyana berkenan. so.. bile dia nampak mata sy bercahaya nak kan baju tu - dia pun cakap okla. baju tu sy nak sewa - amekla umliyana... nak tunggu awk berkenan lagi ntah2 takkan berkenan langsung. heheh! um dpt baju!! wiken ni sy settle kan byr deposit!
tengok lin + didi! sy mendengar anda kan? hehehehe..
butik kawen kat JB sy mcm dh buat keputusan. just tinggal nak jumpe owner dia lagi je nak kompemkan everything. kalau ikut perancangan dis wiken sy balik JB. itu pun kalau cik mila sy tak de hal lain.. :(
happy jugak bile dah ade progress.. biarpun tak seberapa. takpe.. takpe.. syabas umliyana! syabas!


2 comments:

honey bedazzled said...

owh sy pun buat kad dekat gedung kad kahwin tu, senang tak nak cari kedai dia. saya nak pergi amik besok ni. boleh berurusan dengan email je. so far kitaorg mmg berurusan dengan email. dia buat pameran masa dekat setiawangsa hari tu.

ummphs.. said...

honey : senang je cr kedai dia cuma dia dalam kawasan perumahan. amek signboard taman puchong perdana.
good luck!