Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, October 15, 2010

d.e.w.a.n.

hype! 
nape ye sy masukkan lagi isu dewan nih? huhu.. sy terbaca blog Pn. Ann - sebelum ni sy selalu baca blog dia tapi sy tak perasan bab JB reception hall itew. tadi sy belek2 blog dia br perasan entry pn. ann pasal tu. dia bubuh entry tu mase tahun 2009 - kompemla sy tak terbelek. :( 
anyway - byk jek dewan di JB yang boleh dijadikan reception hall. dan sket jek daripada dewan tu sy survey. to b2b (kalau ade yang bc entry ni) sila lawat sini ye.. JB reception Hall
anyway - sy sedikit risau. dewan jubli intan tu mmg sy suka. in fact sy imagine untuk kawen di situ dr zaman tok kadok.. (sape tok kadok anyway?). tp mmg sy sedar la parking dia sangat sangat limited. dulu sy siap bebel bile kene pegi kenduri kat situ. hahhaa.. kompemla lepas ni orang akan komplen sy nyer wedding ni gak. :( niat tak nak pegi wedding kat situ pun mmg ade la.. :P 
tp sempat ke nak carik dewan lain? atau pun kene pk mcm mane nak bagi dorang parking kereta? cet! parking kete tu mmg tak leh tolongla. kawan2 - kalau kamu datang wedding sy - kamu kene byk sabar ye. :) kamu jangan balik sbb tak jumpe parking tau.. ade jek parking kat belakang2 tu tapi kene jalan sketla. secara positifnya - exercise ke kenduri umliyana. :) 


p/s : cuti arini. dan sy boooring duduk di rumah. :(

2 comments:

anaztasias einz said...

Insya Allah mereka yang datang tak kisah kot pasal parking.. yang penting meraikan pengantin =)

ummphs.. said...

nora - time kasih kerana menyedapkan hati sy. :P kamu datang ya.. :)