Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 11, 2010

b.i.r.t.h.d.a.y.b.o.y.

hype!
jap - besday boy? boy kah kamu cik mila?
hehehe.. anyway arini birthday ex-boyfriend sy a.k.a tunang sy a.k.a. bakal suami sy (i.allah) yang ke - 28. sudah tua rupanya kamu. takpe.. um muda lagi. biarpun muda setahun jek. :) 
arini cik mila busy. dia jadi LO untuk First Ladies Summit. so.. terpaksa curik2 masa untuk raikan besday dia. 
sy juga busy di ofis. maklumla.. last week 3 hari tak masuk ofis. in-tray tu penuh dengan surat dan permohonan pembelian yang perlu disemak. (cet! apesal ckp psl keje plak). sowey.. arini sy nak citer psl besday celebration yang sy buat untuk cik mila. 
kitaorang celebrate besday cik mila di sini :


 jap.. i bagi pics depan sket..

 hah.. canteeekk kan? first time pegi sini sebenarnye.. :P
hah - tidakla begitu kaya untuk ku belanja cik mila disini. sebenarnya cik mila bertugas kat sini sebab tu sy terpaksa datang sini celeb besday dia. compare to last 2 years - semua celebration adalah suprise untuk dia. kali ni.. idokle. sbb dia sibuk.. ape ke halnya nak buat surprise. kang sy plak yang surprise dia tak de. huhu... 
anyway - sy sempat beli kek secret receipe jek sebab cik mila msg sy jam 4.30 : kamu boleh datang sini tak? so.. sy pun bergegas la ke Palace of Golden Horses sebab nak curik2 masa rehat dia yang cume smpai 6.30 petang itu. cik mila ckp : qada' celebration pun tak pe. so.. sebab dia cakap qada' pun xpe....hadiah dia sy tak bagi lagi sbb tak siap bungkus lagi.hihi..
sy mmg bawak kereta agak memecutla sbb nak ngelak jalan jem. sy pegi beli kek dulu, jem kat roundabout kat hotel tu cam haram gakla.. last2 sy smpai jam 5.30 petang. sib baik sempat!
so..celebrate besday dia kat dalam kereta kat tempat parking kete hotel Palace of Golden Horses. hahahha.. luar hotel pun ok ape.. :P view dia cantekkk.. (sedap kan ati semata!). so bwh ni ade few pics untuk ditonton.
strawberry marshmallow cheesecake.. sedappp cume manis sket!

beriya tiup.. padahal takde api pun kat lilin tu. props jek tu.. :P
sedap kan cik mila? :)

cet! macam iklan plak.. :P tapi siannn cik mila. makin bertambah usia perkenalan sy makin cheap celebrate besday dia. tahun pertama celebrate : saya masak dinner untuk dia. candle light dinner ok. :) tahun kedua - buat surprise muffin a.k.a. birthday cake kat tepi jambatan putrajaya. haha.. tahun ni lagi hampes - dalam kereta jek??? hahahhaha... sorryla sayang. i nak buat grand untuk you tapi.. you la - sape suh follow rosmah? hahahhaha.. :P 




nway - selamat hari lahir cik mila. lepas ni kiter celebrate status dah lain.. so mcm2 boleh plan. gi cuti2 mesia ke.. cuti luar mesia ke.. hihi. ok, sayang kamu! *wink*


3 comments:

didi said...

xpe um
its the effort that counts kan?

cif doakan korang chumel together2 forever!!!!
aminn......

ummphs.. said...

thank u cif!

m.i.l.a. said...

asal aku nampak tembam je..huhu