Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 21, 2010

1.0.0.d.a.y.s.

salaam namaste!
perasan tak ticker kat atas.
100 days until wedding date.
huhu.. sudah sediakah umliyana? cik mila?
yeps.. sy tau byk lagi sy tak buat. paaaaaling sy risau ble bridal pun tak kompem lagi.
maksud sy bridal di KL. bridal di JB.. sy refuse untuk pk other options. yeps.. sy perasan yang bridal sy pilih ade few things sy suka dia tak leh sediakan. tapi somebody said to me - you'll not having perfect wedding. everything you want. but - you'll get the best of it. maybe pelamin kurang tapi baju cantek. goodies tak berapa best tapi makanan sedap. yang penting - lihat sesuatu dr sudut positif. :) pape pun marriage is the biggest concern. not just your wedding day. :)
berbalik kepada topik asal.kamu tau.. sy mls nak tengok bridal skang ni. lagi malas nak beli majalah pengantin. hehe.. sbb kebanyakannya sy dah decide especially tentang baju. kalau sy tengok majalah pengantin dan sy ade berkenan mcm mane? hang jugak yang raaaaalat kan? haahaha.. sy ni senang terpengaruh. sila abaikan sikap sy yang sengal ini. :P sy tak nak go thru lagi first phase  - survey ke ape ke. sbb sy dah takde masa. november dah nak hampir. sy ade kurang dari 3 bulan. nway - sy nak pastikan masuk je januari semua dah setel. maybe just minor things jek.. so..sebenarnya saya cume ade dua bulan nak siapkan semua. 100 hari kunun! cet! :P
cik mila ade cakap - tula..nak tunang 6 bulan aje ye? kan.. dah kelam kabut. :P


dis wiken - cik mila, jum tengok kad kawen dan maybe bridal kamu?


*pics by modernmixvancouver.com

4 comments:

honey bedazzled said...

gedung kad kahwin puching en zulfahmi ok sangat

ummphs.. said...

honey : thanks honey! rsnya pun nak pegi situ je. :)

m.i.l.a. said...

jom! saya dah finalized kad kawen. kamarini tu x kol lg eh?

kucincomey said...

award for u.. :)