Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 21, 2010

w.e.d.d.i.n.g.c.a.r.d.s.

time to starts searching for wedding card. the right one.
sebelum ni sy cakap nak buat kad simple je.actually kad aku request tu simple je tapi sbb kad tu bukan design sedia ada - so kene tambah kos sketla.
anyway - nak citer psl dua kedai kad kahwin yang  sy pegi. 


first skali : kadkahwinku.com.
seriously kedai ni best.  maksud sy - susun atur dia menarik. kad dia cantik2. byk kad yang elegant menyusahkan sy membuat pilihan. sy jadi rambang mata tengok semua kad2 kat situ. serious.staf yang layan ni pun baik. peramah. melayan setiap pertanyaan saya. :)
 sebenarnya sy tak tahu psl kedai ni tapi ade sorang pengarah ni bagi sy kad jemputan anak dia kahwin kat jb. cantik kat tu. simple. kaler putih. u know how much i love white.. kat situ stamping skali nama kedai ni. sgt excited nak pegi kedai tu - lunch je terus pegi situ dengan noriah. 
dia buat just custom made wedding card. tapi kene bagi details la kad mcm mana, etc. rasenya tambah 250 utk artwork. just bagi staf kat situ gambar nya - nanti dia hubungi semula untuk kompemkan harga. 
kedai ni di tingkat 1 - hentian kajang, jalan reko ok. sebelah dengan food court. 


then, kat situ ade jugak kedai printing kad kahwin yang lain. pesona kad kahwin kot nama dia. kat dalam tu pun kad dia cantik2. saya dh berkenan satu kat situ. kaler putih.. tapi price dia lari sket daripada bajetla. kedai ni pun buat custom made card. same jek - bagi gambar, bagitahu jenis kad yang diperlukan nanti dia kol balik kompemkan harga. mase ni senang sket nak bagi explaination sbb ade satu kad yang exactly sama mcm sy nak cuma corak pada luar kad tu je berbeza. but basically lain2 sama jek mcm saya nak. 


dis wiken kalau takde apa - saya akan ke gedung kad kahwin di puchong dan LH Printing kat Jalan Pudu. tapi kwn saya ckp kat jalan pudu bersepah orang buat printing kad kahwin. takde masalahla kan. tak nak survey byk sgt sbb takut rambang mata. one of my friends pun advise amek printer online je. much cheaper. dan dorang boley layan custom made dengan lebih murah. sy dah email weddingsbuddy.com utk tanya harga. tu jela satu. tak tahu nak tanya yang mane lagi. hihi..


okla. mahu tido sudahhhhh... :) nitey.

No comments: