Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, September 3, 2010

M.A.T.T.A.F.A.I.R.

as u know - mulai arini smpai ahad ade MATTA FAIR kat PWTC.
hehe - mila dah janji ngan saya nak pegi sana. :) sangat suka. sangat excited.
yeps.. sy tahu lama lagi sy nak kawen (baru 148 hari je lagi) - apetah lagi nak honeymoon - tapi mase ni la nak amek peluang sebab harga sangat murah - opps.. murah itu idokla. tapi berbaloi2. 
mcm cik switakon remind kat sy dan cik mila la. mase nila.. nak target tempat2 honeymoon ye tak?
dids - ko boleh honeymoon kali ke-2! :)
ape kah lokasi yang bermain di fikiran saya? hehe..

maybe awal2 ni takdela dpt nak pegi Rome atau Greece atau Spain atau pape yang sewaktu dengan (places i shud go before i die!). mungkin dalam mesia je. paling jauh pun indonesia atau pun Thailand. 
antara tempat bermain difikiran sy :
- Kota Kinabalu (karambunai?)
- Bali
- Australia (mila kompem tercekik skang nih!)
- Penang (teringin dengan Hard Rock Hotel- nway dorang ade pakej honeymoon)
- Langkawi (sbb nak shopping)
- Thailand (sekali lagi - shopping!)
- korea (Mila - adakah awk tercekik lagi?)

itu je. last time pegi Matta Fair - RM2,000 leh pegi Korea 4 hari 3 malam tau! - menarik kan? 
tak berapa suka pegi pulau2 yang mcm pulau perhentian ke pulau redang ke pulau kapas ke .. atau pun pape yang sewaktu dengannya (kecuali Pulau Pinang) sbb sy nak jalan2. sy tak suke mengadap pantai. mandi laut. nope. tak mau! boooring. :) tapi cik mila sy suka pantai. hmmm... hmmm lagi.

nway - berita sedih- sy tak dpt tuko duit raya! menci! tak suka i! mcm mane nih - takde duit nak bagi org.. (cet!! dalam hati suka je. hahahah)




2 comments:

suhana azlin said...

babe, read my words:
when u plan for a wedding, there is no such thing that 'ala lambat lagi wed aku tu..'

no no no ye syg....pengalaman telah mengajar ku utk menguruskan perihal kenduri selari dgn deepeeaa, even if it means that i have to 'fly' or MIA selalu hahaha...

pasal hanimun pulak, pilih tempat yg simple je, ikut budget...tp kalau ada rezeki dpt pakej gi obersee yg murah tu alhamdulillah la kan...enjoy buat preparation ye =)

ummphs.. said...

huhu.. ayat sedapkan ati semata tu pn.lin. tau..wedding sy takdela lama lgi..especially bile tak buat pape lagi. :(

thanks utk khidmat nasihat anda. sy ni byk kene belajar lagi. ala2 sengal lagi nih! :P