Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, September 30, 2010

luahan.rasa.risau.

saya kompius. 
xfaham kan nape um ni asik kompius. 
past few days - i was like ~ stress.maybe. worried.definitely.
its maybe because - i dont start anything. yeps .. i got a list but still don't know where to start.
i did do some survey with a few bridals at JB - but still can't decide which bridal. 
dh pegi kedai kad kawin tapi cik mila suh pegi ngan dia lagi. br leh decide. 
dah pegi bridal kat KL - tapi kitaorg pegi 3 bridal je.in fact 2 daripada tu just jual baju je iaitu Rumah Kebaya dan Udaimatunnur. yang bridal betul2 kitaorg pegi rinssuzana. and cik mila terus mcm ok ngan rins suzana. bukan baju tu tak cantik tapi saya harap sy leh tengok bridal lain jugak. compare price maybe. or better options. and maybe jumpe yang betul2 sy suka. cik mila tak setuju. dia xnak survey lagi. dia tak nak rambang mata.  bukan soal rambang mata kan - soalnya hati.. (mcm citer wayang plak!)
next week mila ajak balik jb jumpe bridal and catering. but then next week ada pameran pengantin. since mcm dah dekat nak kawen, sy rs bolehla sy buat tempahan pape kat situ kan. . tapi cik mila mcm tak nak. huhuh.. itu pameran pengantin terbesar ok cik mila! 
dan skang sy still tak leh tido sbb duk fikirkan pasal wedding preparations yang tak start pape lagi..
ingat nak start dis wiken but then ade hal tak dpt dielakkan..sabtu dan ahad ada hal. then rabu outstation ke terengganu, kamis : penang, jumaat : perak. then plan nak pegi JB plak..
bile la anda nak start ni umliyana...

huhuhuhu..

3 comments:

suhana azlin said...

babe, aku rasa baek ko terima pandangan mila iaitu stop visiting bridal exhibition start making your decision now (wah drama betul)

lagi baper hari je lagi ni um...asal ko suka amik je, lagi byk ko tgk lagi susah nak decide then tau2 next month majlisnyer..cmno tuh..time tuh soal hati ke mana habuk pun tarak

saje je bagi pandangan, sbb aku lak yg risau tgk ko asyik konpius jek tp check list byk x settle lagi hehe...

ummphs.. said...

sebenarnya rins tu ok je cuma baju je ade rs tak best sket. aku just mintak mila consider pegi 2-3 bridal lain at least.. :(
nway thanks lin. hihi.. same2la kite risau.:P (ceh! dahla anda jauh di perantauan!) jadi ke buat apple crumble ko tu?
muahs!!

didi said...

Um,
Kau search la 53 lagi bridal pun, akan ada yang lag cantik. It will never end!!!!!
That's why dari dulu aku cakap plan awal, kau cakap awal sangat. I'm speaking from experience!!!
Now, knowing ur restriction is time and budget, work around those 2.
DECIDE!!!!!!