Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, September 5, 2010

h.u.p.d.a.t.e.jap!



nak nyibuk je promote bende alah ini. 
just nak share jek. (sharing is caring) 
ade 2 sbb nape berminat dengan sale ni :


1. just around the corner jek - 25 and 26th september 2010 @ Grand Millennium Kuala Lumpur.  :)
2. sbb - ade gak jual utk wedding favors. :) sy suka nih. since sy betul2 la tak de idea nak bagi ape dan diberi tahu ada discount on selected wedding favors. :)




then october nanti - pameran pengantin kembali! kali ni scope nya lagi besau - international tau! bile eh diadakan ? opps.. pada  : - 8-10 oktober. :) siap ade lelong baju pengantin. mase ni pun ex-brides amek peluang jual baju pengantin dorang kot. :) sy bukanla.. nak beli baju pengantin since apa yang sy survey : memadai la sewa je baju2 tu umliyana. kang nak design sendiri semua - menangis plak nak bayar kan? :( 


anyway - td pegi MATTA Fair. Actually byk honeymoon package yang sy dan cik mila berminat semua - valid cuma smpai 31st december jek. kalau ade pun smpai  30hb mac 2011. sy dan cik mila bercadang nak pegi honeymoon dalam bulan april sbb early feb - majlis umah mila. mac - bajet (kalaula..masih berada di jabatan skang ni!).so- april is just nice. so.. tak berapa sesuwei untuk buat booking pape. :( lagipun next year ade Matta Fair on March so bolehla amek peluang lagi mase tu. kitaorg just booking immediate honeymoon je. hahah - kire mcm pre-honeymoon. on early mac kat Colmar Tropicale, Berjaya Hill Resort. Dekat je. sebenarnya sy teringin sy nak spent nights kat situ. dr dulu imagine - honeymoon sy mestilah di situ. so..before amek honeymoon yang lebih sket (mahukan karambunai atau Kota Kinabalu).. sy mahukan Colmar Tropicale itu! :) sib baik murahhh.. :)


tp pape pun - berhati2 ngan MATTA Fair. ade kes penipuan. tanya details - never assume. and kalau travel agent yang agak2 mcm tak penah tahu - google dulu reputasi dorang. sometimes murah pakej dia tapi bagi hotel yang lebih kepada motel... so kene rajin tanya detail. kalau risau travel agent - leh pegi terus kepada hotel yang berkenaan then mintak dorang je bagi arrangement.. pape pun check betul2. :)


ok. mau tido sudahhhh..

No comments: