Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, September 27, 2010

hand.bag.baru.lama.

semalam sy pegi ke Hotel Grand Millennium. ade bigbridalsale 2010. sebenarnya sale tu sgt sesuai dengan modern wedding.. ala2 wedding macam Nadia anak Tan Sri SM Nasimuddin tu. tapi sbb sy dah buat appointment dengan favorsessence.com. untuk dapatkan contoh gifts untuk tetamu dan VIP. ingat tak fridge magnet yang sy penah iklan di sini? kalau lupe tengok sini - doorgifts
seriously bile tengok depan mata - fridge magnet tu sgt cumel ok. kaler yang dia provide dah sesuai sgt dah dengan tema sharifah umliyana. :P cakap kat mila "boleh tak sy tak nak survey dah? sy nak amek yang ini jek" - mila cakap tak kisah as long parents sy ok. yang itu masalah sket. tapi sy dah beli sample nya utk bagi kat mak saya tengok. aritu dia mcm ok.. tak tahula kalau dia dh tengok sampel dia berkenan ke idok. :P
anyway - after pegi grand millennium hotel tu kitaorg singgah kat shopping complex baru - Fahrenheit. penah pegi tak? uish... mmg best kan area situ. mcm heaven for shopaholics. :P then tersinggah kat Charles and Keith. nway - dulu sy ade persepsi sket ngan CnK ni. sy ingatkan dia mcm butik GUESS. yang mahal itu. tapi masa jengah tu - harga dia okla. below (in fact far below) than what i am expected. and sy berkenan dengan satu set ni - handbag pink dan kasut pink. satu set tu rm199.00. uish2.. godaan. sy duk pk nak beli ke tak utk hantaran. sebenarnya dah cantik sgt untuk hantaran tau. cuma ada satu masalah - sy dah beli Handbag Guess aritu. masa ade sale kat parkson. murah sketla dr set CnK tu tapi at least CnK tu ade kasut. kan? nak beli. tak nak beli.nak beli.
last2 compromise dengan cik mila - sy nak ni untuk hantaran, yang handbag GUESS tu sy ganti balik duit awak. dah mcm tu plak kan umliyana?! memula cik mila mcm tak nak bagi sbb sy br je beli handbag kaler putih untuk bwk ke ofis dan yang GUESS ni pun kaler putih gak. tapi bile sy try kasut tu - dia suka juga - so dia cakap takpela. belila.. asalkan byr blk handbag GUESS tu. hahah.. tak pasal2 sy ada handbag baru! kekononla ada handbag baru. dalam hati sudah rasa susah.. byk nak guna duit ni. gatal plak cakap ngan mila byr balik duit handbag GUESS tu. kan dah susah?


takpe2.always have plan B umliyana. kita jual handbag itu!
bagus tak idea umliyana? sy tahu kakak sy kompem boleh carikan buyer. (huhuhu.. mintak2 dia jumpe!). kalau kakak sy tak jumpe buyer tu terpaksala.. sy guna handbag tu. (terpaksakah umliyana? hahahah)
semuanya demi.. Charles and Keith ku.. :P *wink*

2 comments:

Qaseh Qidzizie said...

Yana,

Sy pun mcm awk mase memula masuk C&K...
kalo 1 set RM199 (HB+Shoes)...
murah lagi menjimatkan...hehehe...
Juz go for it!!! :p

ummphs.. said...

qaseh : jom kita kayakan CnK! sempena nak kawen nih! :P