Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, September 19, 2010

e.x.e.c.u.t.i.o.n.

selamat hari raya!
kan.. dah tamat sudah tempoh berhari raya. 
ingat tak bile sy ckp - sy nak mulakan sesi tempahan dan mula membuat progres dalam persiapan sy menjelang kawen sy? so.. execution phase starts as early as tomorrow. hahah.. iye jek umliyana nih. :P
tapi seriusla. segan plak bile org tanya kite - mcm mana persiapan biarpun pada hakikatnya satu bende pun anda tak mulakan except for dewan. :) 
so..bende first sy buat - kad jemputan. :) penting tu beb! sy br hantar contoh design sy nak kat sorang kawan abah yang ada publishing kompeni. dia maybe boleh print it out - hopefully murahla. jangan risau - kad sy simple je. sy rase benda paling senang nak cut cost adalah kad kawen. sbb bende tu paling tak di amek kisah oleh orang ramai. mcm kakak sy - dia buang semua kad kawen yang dia dh pegi. kompemla ramai jek orang mcm tu kan. so kad tak payah grand ye. simple je cukup. kalau lagi senang - fotostat. hahahah..
bridal? i still cant make up my mind regarding bridal. sy dh shortlisted kan 3 bridal daripada enam. cik mila sy membebel sbb sy cume shortlisted kan 3. dia ckp tak memberi kesan pun. baby step sayang! baby step! :P
apa lagi eh saya kene buat? catering? hmm.. tak survey lagi ni. :) i have one in mind tapi.. tak tau price range dia. takpe.. nanti sy tanya ye. 
then apa lagi eh? kenapa tetibe bongek je tak tahu nak buat ape ni.. uish..uish..
4 bulan je lagi ummmm... uish..uish..


No comments: