Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, September 25, 2010

bile.boring.

kan before dis sy bagitahu sy pegi kuching. tadi sy tersadai akat airport kuching selama 3 jam. huhu.. bukan flight delay ke ape.. tapi driver sy antar cepat ke airport - so ala2 sangapla.. xtau nak pegi mane. so..lepak je kat airport..
amik kesempatan melawat2 blog b2b. then sy suka idea sorang b2b ni : kay yang mane dia tunjuk gambar rubber stamp utk wedding invitation dia. huhu.. cute sangat. tak penah terfikir.. kan tapi bile belek2 b2b bloggers rupanya saya la yang ketinggalan itu. :P
anyway - tunggu flight nyer pasal sy pun cube menunjukkan kekreatifan saya yang tak seberapa ni kan.. kekononya nak menghasilkan rubberstamp utk wedding sy sendiri.  then sy pun mencari la clip art bride and groom. hehehe - sebenarnya takdela kreatif sgt. hahaha.. (tambah satu lagi sy bab gunakan teknologi IT utk menunjukkan kreatif ni..FAIL:P)
so.. saya shortlisted kan clip art di bawah ni.. :


by : iweddingclipart

by : clipartpal

by : whimpsydoodlegraphics

hahah.. tak berapa kreatif pun sebenarnya. :P tapi bile tengok kat tenet ni mcm2 ade clip art yang sangat cumel. nway - leh pegi mane2 kedai rubberstamp ke - semua leh buat custom made rubber stamp mcm ni? 

takpela.tak penting sgt pun bende ni. saje try2. sbb mcm berminat lepas tengok b2b bloggers. cik mila sy suka je bende ni. :) yeyeh!








2 comments:

mardeque said...

um, no.3 tu cute aper..

ummphs.. said...

mardeque : no. 1 tu tak cumel kah?