Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, August 22, 2010

s.a.y.a.s.u.k.a.!.

semalam sy takde buat ape2 pun psl wedding sy.
actually takde plan pape. sy bangun jam 10 pagi dan terus pasang citer chuck dan langsung tak berganjak. mls sangat nak bangun. sedang berfikir nak pegi mane2 -last2 decide pegi mid valley. nak survey handbag. tanya mila if dia nak join - then dia join gak.
bukan ape ade pun nak survey. sy plan nak survy handbag GUESS sebab tgh sale kan. mane tau leh mengambil kesempatan ke atas sale raya ni kan? sy nyaris beli wallet GUESS tersebut di saat sy ngak ade duit ini. :( sabar ye umliyana.. nanti anda akan ade duit. :)
then survey rantai dan cincin kawen. jangan salah faham ye - rantai untuk sy dan cincin untuk cik mila. dia nak cincin kawen. dan sy pun mmg nak bagi dia. sy suka dia pkai cincin. rs mcm dia milik sy.. cewah! hahaa
setelah beberapa kali round akhirnya mila belikan sy handbag. dalam plan asal - sebenarnya nak beli kasut as one of hantaran. tapi mila cakap lagi berbaloi dia belikan sy handbag dr kasut. actually sy tak kisah. memane pun ok. sy pick kasut sbb pada sy lagi senang cr kasut murah dari handbag murah. jimat um! jimat!
cincin mila - sy ade jumpe yang sy suka dan mila suka.tapi harga dia  - mcm boleh beli cincin emas 916 ok. padahal cincin suasa je. tapi sy suka cincin tu - tapi jugak sy bersetuju ia tidak berbaloi. :(
jumpe rantai yang sy suka juga. mila ckp tunggu next week je. nanti dia belikan. sy suka! no worries. ianya murah saja. kami dengan sepenuh jiwanya cube menjimatkan kos ye.:(
akhirnya tahu apa yang buat saya sangat suka? 
- sy dah dpt photog yang sy nak! sy br je jumpe dia tadi. dia sgt ok, peramah (not too peramah) and he looked humble. sy suka. sy kompem amek dia untuk majlis sy!kompem! no change! tak kisahla family sy tak nak - sy nak jugak dia! hehehe... :)
saya suka!




p/s : sy still risau. sy takde jumpe my white dress. the right one. :(

1 comment:

raihana said...

hye um...u must be super busy...well just dropping by to say hi!..