Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 11, 2010

p.u.a.s.e.

(conversation over the phone)


BF : hello.selamat pagi. 
GF : hello. boleh saya bercakap dengan encik mohd fahmi? 
BF : ya. bercakap. 
GF : saya telefon nak ingatkan awak..
BF : ingatkan ape ye? 
GF : tahun ni.. awak last puase bujang. hihi..
BF : huhu.. terharu...
GF : so.. baik awak menghargai masakan mak awk di waktu sahur ye. 
BF : ala.. kawen nanti awk tak masak ke?
GF : mila - awk tak penah sahur. awk bangun minum air then tido. tp bile kawen - awak nak saya masak? 
BF : HAHAHAHA..


last puasa bujang. (i.allah) lepas ni puasa berdua. :)
everyone in the office seems to remind me about that. huhu..
pape pun - enjoy every moment now umliyana!! you will miss it someday! :)


2 comments:

thesweetlittlecat said...

knp aku rasa aku same je sblm n slps getting married? hehehehe

ummphs.. said...

aku rase u feel the difference - kalau tinggal ngan parents. mcm aku dan kau : kita dah bertahun stay bujang maybe takde rase pape perubahan kot.: (HIDUP SINGLE LADIES!!) mcm mila.. maybe rs laiN sketla kot.