Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, August 10, 2010

o.u.r.d.a.t.e.

selamat berpuasa kawan2!! :)


td sempatla pegi terawikh dengan min di surau kat umah tu. seriously - saya dah berzaman tak pegi terawih. i mean - beberapa tahun. last terawih masa kat INTAN then adela beberapa kali last year kot. itu pun tak begitu rajin. tak senonoh kan? 
xpe. azam saya puasa kali ni - berusaha semayang terawih um!! caiyok2!!


anyway - wiken ni  saya ngan mila dah berjanji mahu ngedets. ok. not actual ngedets - bulan pose dikk.. kurangkan aktiviti sosial tak berfaedah ye. HAHAHA - ye ke ummm?? never stops u before kan? takpe. azam ramadhan. azam ramadhan. back to topic - sabtu ni - saya dengan cik mila mulakan sesi bridal hunting ye. area KL je. since saya br dapat anak buah baru - no. 10 ok - lelaki lagi (i likeeee..) - saya bercadang ke Bukit Beruntung sekaligus melawat butik udaimatunnur. kawan saya ckp they quite priceyy.. its ok. saya nak tengok kalau ade yang saya berkenan. :) then akan tengok butik rins suzana di taman permata. saya ade berkenan dengan baju sanding dia (cadang untuk belah mila) tapi xtaula bape hinggit. try my best to find the lowest since saya nak photog yang huhu - (faham kan maksud sy?)  :(
but before udaimatunnur - pagi2 morning sabtu saya nak survey rumah kebaya. :) yeyeh.. harga dia mcm acceptable sbb tu cam berani nak tengok. (sbb sy dh email owner nya dulu.. hehe..) 


rasenya tu je. :) ehh.. korang ade tak pape info tentang sri angsana catering? saya tahu dia based kat KL tapi xtau if dia extend services kat JB. saya tengok web dia tadi - their price as low as rm8.00 per pax and max rm12 per pax which is complete with canopy, pelamin etc. saya rs mcm ok. cume tak sure - dia cover JB tak? saya try kol orang tu beberapa kali - no faie bagi tapi asik tak angkat. kak - xnak buat business kah? kompius..kompius.. 


ok. mahu tido. sekali lagi : SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN. :) amek peluang dibulan yang penuh keberkatan ini.. (insaf jap!). 

2 comments:

thesweetlittlecat said...

udaimatunnur tu seswai utk yg bertudung cam ko... pricey to biasa r! :)

but rins suzana??? wow, meletopsss.. dulu pun aku nk amik dia baju baru, byk choices n cantik.. aku gi 7mo before kawen tp booking dia dah penuh setahun lepas.. and PRICEY terover.. get ready with rm3-5k.. :)

ummphs.. said...

betul2. aku survey kat kedai tu ms wedding expo : huhu.. pakej pelamin kat umah pun rm5k! mila dah huhuhuu je..