Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 25, 2010

l.i.h.a.t.d.i.a.

entry kali ni takde kene mengena dengan kawen ye kawan2.
just nak share satu blog yang saya amat suka..
nama dia zackzukhairi. (just klik kat nama dia)
sy suka tengok gmbar2 katun yang dia lukis dan dia jadikan satu jalan cerita.
sangat sweet. ade 2 citer tu sy nangis ok..sangat sedey.
tapi ade byk lagi yang happy dan sy rase dia sangat cumel. :)
so.. kalau rajin lawatla blog dia.
maybe sy je ketinggalan sbb dia dh ade follower 1700++ orang. and orang yang suka kat fesbuk dah 230,000++ orang ok.
sy banyak link kat fesbuk dia nyer gambar. sgt cumel.. :)
so.. ade masa, kalau rase nak release tension - sila lawat blog itew ye. kompem anda suka!

p/s : agak2.. dia boleh tak buatkan untuk slideshow ms wedding sy? hehehe..

No comments: