Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, August 12, 2010

k.a.n.?

umliyana cube mencari tajuk yang sesuai di atas.
tidak ketemu ye anak2. :(
anyway - perasan tak yang saya tak ubah lagi tarikh kawen saya.
hehehe - bukan ape. saya berharap lagi saya dpt kawen 22hb.. :( menggunung sungguh harapan anda umliyana. tapi selagi anda tak nak beralah dengan dewan - selagi tu la anda hanya akan dapat 30 januari 2010.
actually - biarpun tarikh 30 janauri tu mcm dah finalised tapi - hmm.. tahukah anda sy masih gatal2 tengok tempat lain? hah - ni semua salah wafi. (adik sy!) dia suh tanya pulai spring resort. uwaaaaa... lawa tau tempat tu. kalau bole nak buat kat sebana resort - on the way pegi kota tinggi. tapi ingat hang kaya kah umliyana?!  anyway - sy tanya jugakla pulai spring tu. dia ade wedding package dan ade sewa kelengkapan je. tapi yang harga sewa dewan je dia tak quote kat lagi. dia just bagi harga wedding package. as low as rm588 per table. murah kan ? (ayat poyo semata..)
then mila - dia check kat tenet - kenduri orang buat kat dewan jubli. hihi - dia cube mencari gambaran. sian kamu. nanti sy bawak kamu ke sana ye. :)
mila ckp bile hias dewan tu dah cantik. dahhh jangan cari2 lagi. dia puas hati dengan dewan tu. ahad pun ahad la. dia tak kisahh. kompem dia nak dewan tu! :) yela..yela..  nanti um ubah ye counting tu cik mila? :)
abah cakap kalau sy tukar2 dewan lagi dia kensel jek buat kat johor. nikah je - malas nak pk2 majlis. abah sy ni suka main ugut2 tau. tak suka betul! 
aritu sy lunch (before puasa) dengan sherry. saje. dia tanya pasal baju sanding kaler ape. baju nikah kaler ape. hehe - sy cakap sy masih nak kaler putih for both. tak kire! sy tak nak baju sanding kaler2. sy tak leh imagine sy pkai baju kaler2.. ms sy kawen. :P then - sherry tanya psl malam berinai. ala.. kan orang selalu pkai cheongsam la.. kimono la..sari la..(kakak sy pkai semua tu ms dia kawen!). uwaaa!! um tak nak! saya cume nak pkai baju nikah dan baju sanding je. as u know - sy sangat la batu bab amek gambar. then - apa yang anda ingat sy nak pakai pelbagai baju then amek gambar? - no..no..no...
siap terpk - ms outdoor photoshoot - leh tak nak pkai baju casual je? ye ye.. sy tahu tak boleh.. huh!
sherry kutuk sy plak. huh! - pelik kah? sy rase skang org dah kurang dah buat aktiviti mcm tu kan? kan?
takpela. stick to the plan. sy tak nak baju2 tu. sy tak nak amek gmbar atas pelamin pkai baju tu - smbil
terpinga2 sbb tak tahu nak tunjuk muka mcm mane dah. :) sy tak nak ade malam berinai pun. buat ape malam berinai tu? bukan pkai inai masa malam berinai pung! :)
sy tak pelik kan?? kan?


p/s : pelik aku tgk iklan mega sale ni. tagline dia - celebrate indulgence inexpensively. huh- then tunjuk KLCC. tak tahu ke - mane ade kedai murah kat KLCC? huh! ntah pape!


2 comments:

princess~syeena said...

syeena tak buat mlm berinai...rase cm membazir nk sewa bj cheong sam ke punjabi ke, syeena concentrate in hiring superb photographer, so bajet sume ke sana. janji gamba nikah ngan sanding canteks suda.

tp kt JB, bapa mertua membelanja sesi studio, so merasa la gak pakai bj punjabi ngan kimono...tp gambar studio tu ala2 model zaman 90an ok...hehhe, klu pree terima aje lan kn...

ummphs.. said...

haha - xleh imagine model 90-an mcm mane. maybe ade rambut panjang2 curly kah? eh.. itu rock star, bukan model. hahaha..
betul2 - skang ni nak kumpul duit nak amek photographer best. u have any to recommend?