Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 16, 2010

it's.final.

ok. semalam - saya dengan cik mila - memuaskan hati saya - pegi butik rins suzana. hahaha..
biarpun mila cakap - nak settle je ngan udaimatunnur tu tapi dia layankan juga kerenah saya nak tgk butik rins suzana tu. 
saya nak sangat pegi situ sbb sy dah tengok kat web - ade satu wedding dress yang saya suka. kaler dramatic purple - as requested by mila - sangat cantik. pada saya cantikla.. maybe pada kamu - biasa saja. 
tapi mila suka juga yang kat butik rins suzana tu. siap try ok. SA dia - sangat baik. peramah tau. hmm.. perasan tak sy suka komen psl SA kat butik tu? sy saya sangat senang terpengaruh kalau SA dia atau Owner butik tu sangat peramah dan baik. :) senang sy nak bercakap dan cot cet cot cet tak berhenti. hahaha.. owh! bukan itu tujuannye ye. haha.. tapi itu memudahkan sy membuat keputusan. (tapi bile tiga2 butik kau pegi semua SA dia baik - kau nak ckp ape kan?!)
anyway - as told by my friend - kiera - kene la standby rm3k-5k. hmm.. memang tak pegi jauhla harganya itu. especially bile sy demand baju yang new arrival. HAHA - sape suh berkenan baju yang kaler purple tu mila? huh! (mila juga.. yang kene..)
kakak sy kata jangan survey dah unless nak survey yang lagi murah. sbb so far - harga lebih kurang je. kalau lagi survey.. lagila.. banyak pilihan. lagila sengal.. hahahah.
takpela. sy tengah pertimbangkan ye. 
sy segan nak ckp keputusan sy.
nanti bile anda semua tengok takdela cumel sangat apa yang saya cakap - so.. malula i. hahah
so.. basically pilih antara 3 butik tu je. :)



p/s : skang - gatai tengok photog. i dah gatal gi tanya kudegraphy price dia - tapi xmenjawab la pertanyaan tu sbb dia ade job lain mase hari kawen saya. :) senyum ye ummmm...
nanti sy bagi list of photog yang sy dah tanyakan pakejnya. :)

2 comments:

thesweetlittlecat said...

kalo gambar cantik baju tak cantik tak best gak kan??? hehehe.. yg penting cantik n selesa time kau bersanding.. price belakang kira if u can afford it...

ummphs.. said...

hahaha - betul2.:)
pada aku baju tu cantikla - org lain tengok xtaula. :)