Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, August 17, 2010

d.o.o.r.g.i.f.t.s.

hi.
umliyana masih berada di opis kerana di luar hujan dan dia tak tahu nak berbuka apa. :(
takpe. untuk menghilangkan kebosanan - sy surf tenet lagi. (padahal arini dia tak produktif gilerrr)
mencari idea tu untuk door gifts.
bile sy ckp sy takde idea - means sy betul2 takde idea. 
sy tak tahu door gifts ape yang menarik nak bagi kat org.
kakak sy ckp brooch untuk pompuan dan butang bj melayu untuk lelaki.
hehe - menarik2. sy boleh senaraikan. 
sy ade la bajet tapi kakak sy ckp apa yang sy bajet tu mahal sgt. huhu.. ku ingat itu sudah murah... :P
yang sy tahu sy tak nak yang bekas mcm vantage tapi bukan vantage tu. 
tak tahu nape - tapi sy rase bende tu biase sgt.
mungkin boleh beli tu tapi dalam bekas tu kene letak something. kan? jap2.. itu sy jadikan pilihan terakhir sy. yang sy tahu sy nak paper bag cumel. ala.. paper bag yang boleh tutup ngan strap tu. ala.. jap sy cari gmbar dia kat tenet eh. hah.. ade pun. tapi yang ini tak berapa cumel.




pelik kan - sy dah tahu nak paper bag ape tapi dalam tu tak tahu nak isi ape. hahahah.. :P
korang ade idea tak? 
seriously - sy akan pertimbangkan semua idea korang (asalkan tak ngarut dan beharga rm10 ke atas sebijik).
sy ade tengok satu blogger ni dia bagi gelas ikea - letak coklat dalam tu - then reben. cumel tau! 
gelas kecik je. kiut je.. :) 
bagi muffin ok tak? maybe sy leh cr sape yang sggup nak bagi muffin byk2 kan.. :)
kotak bawah ni cute kan? :)




gengs - kalau aku nak suh korang pkai badge mcm ni korang nak tak? :P
cute tau.. :) i mean badge tu cute. tapi design tu leh ubah.
cumel tak?? :) (agak pasti mila dh pengsan skang - ntah apela awek aku ni demand lagi.. HAHAHA)






pls bagi idea ye. saya seriously takde idea nak bagi door gifts ape dia. thanks!


3 comments:

didi said...

tak mo badge
macam pilihanraya pulak

erm, bagi aku muffins pun ok. at least org makan.

cd lagu love song um & mila ke? kos murah & personalised. dulu aku nak buat tapi dah terdeviate dgn yassin & coklat. mila punya confirm ada lagu rossa kan?

erm,
paper weight yang comel ke.
tasbih yang lawa ke. kau dapat pahala :)
lilin bunga yg wangi ke.

eh, over pulak aku

ummphs.. said...

yang cd tu cumel la - cume jenuh le nak burn banyak2. hahaha..
tasbih boley..
lilin bunga? - lilin ikea tu ok tak?

CJJune said...

Nice wedding favors ideas